Martine en Bas Carrière winnen MolenTourTocht 2017 Ermelo

Martine Carrière en haar zoon Bas hebben vandaag, zaterdag 20 mei, de 8e MolenTourTocht op hun naam geschreven. Ze werden op de voet gevolgd door Jan en Jacoliene Roelofsen. Bob Carrière en Niko Poolen eindigden als derde.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

Mooiste combinatie
De prijs voor de mooiste combinatie was voor Irma en Sebastiaan, ofwel de ‘mr. en mrs Trump’ die in hun Amerikaanse outfit en Eldorado de show stalen. Job van de Sterre reikte namens initiatiefnemer Molenstichting de Koe de prijzen uit.

Topdag
Job sprak van een topdag. Want dankzij het recordaantal van 88 equipes mag de Molenstichting ruim 7000 euro op haar bankrekening bijschrijven, zodat het behoud van Ermelo’s trots weer een tijd gegarandeerd is. Daarnaast mocht de MolenTourTocht zich verheugen in 21 equipes die nog niet eerder aan de rit hadden deelgenomen.

Honderd procent geluk
De 8e editie verliep op een stortbui na vrijwel vlekkeloos. Jammer genoeg kreeg de Triumph van Henk Kamphorst en zijn zoon te kampen met pech. Bij het verlaten van de parkeerplaats bij de Zandenbos Nunspeet brak het rechter voorwiel af van de auto. “Ze hadden echt honderd procent geluk”, vertelde Niko Poolen, “dat het niet tijdens het rijden is gebeurd.”

Het gezelschap vierde de succesvolle MolenTourTocht met een gezellige avond in restaurant SES bij Strand Nulde.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen