’s Heeren Loo Ermelo viert 100e Klompenpad met wandelingen

Foto: klompenpaden.nl

Het honderdste Klompenpad door Gelderland en Utrecht wordt op 31 mei geopend. Dat is feest! Klompenpaden zijn paden door boerenland. Over ’s Heeren Loo loopt een Klompenpad tot aan het Theehuis. Om te vieren dat er 100 Klompenpaden zijn, is het mogelijk om een speciale wandeling te maken over het Klompenpad bij ’s Heeren Loo.

De wandeling gaat, en dat is uitzonderlijk voor een Klompenpad, over verharde paden. Dus ook rolstoelers kunnen met gemak deze mooie route doen.

De wandelingen starten bij het Theehuis, Slangenkamp 2 Ermelo. De wandeldagen zijn:

  • Zaterdag 27 mei 2017 13:30 uur
  • Zondag 28 mei 2017 13:30 uur
  • Maandag 29 mei 2017 19:00 uur
  • Dinsdag 30 mei 2017 19:00 uur

App
Bij de wandeling is een app gemaakt die gratis te downloaden is uit de appstore, zoek naar BeleefRoutes. Via de app is het mogelijk om naar interviews te luisteren met mensen die op ’s Heeren Loo werken. Na de wandeling weten de wandelaars meer over de geschiedenis van ’s Heeren Loo, een geschiedenis die teruggaat tot de late Middeleeuwen toen hier een klooster van de Johanniters was gevestigd.

Op zaterdag en zondag is het Theehuis geopend voor een heerlijke lunch of om wat te drinken.

Meer informatie
Voor meer informatie over de wandeling of voor aanmelden voor de wandeling kunt u mailen naar: [email protected]. Meer informatie over Klompenpaden is te vinden op www.klompenpaden.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen