Rode Kruis Ermelo huldigt drie jubilarissen

Foto: Grietje-Akke de Haas

Katarina Beentje(79), Mien Carsijns-Bosker (89) en Tineke van der Meulen-de Bruin (80) zijn vanavond door Mariette Raap, voorzitter van het Rode Kruis afdeling Ermelo gehuldigd voor hun jarenlange inzet.

De huldiging vond plaats in de Brandweerkazerne tijdens een bijeenkomst. Katarina Beentje werden de versierselen opgespeld vanwege haar 10-jarig jubileum als vrijwilliger voor het Rode Kruis Ermelo, Mien Carsijns-Bosker om haar vrijwillige inzet gedurende 40 jaar en Tineke van der Meulen voor haar 30 jaar lange ijver.

De vrijwillige inzet van de dames varieerde van werkzaamheden op creatief gebied, het bezoeken van kwetsbare mensen en leuke activiteiten met hen ondernemen zoals wandelen, een boodschapje doen tot koffie drinken in het dorp, blinden en slechtzienden assisteren kaarten te versturen tot kaarten maken.

Uiteraard kregen de jubilarissen een fraai bos bloemen uit handen van Mariette. Meer weten over de activiteiten van Rode Kruis Ermelo en wilt u op de hoogte blijven? Kijk op www.rodekruisermelo.nl of like de Facebookpagina.

Banner Bruna Ermelo on tour 13 juni

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen