Loes den Hollander en Linda Jansma-tour bij Bruna Ermelo

Foto: Gretha en Erik Verbaas van Bruna Ermelo, Stationsstraat 103 ( Grietje-Akke de Haas).

De bekende Nederlandse thrillerschrijfsters Loes den Hollander en Linda Jansma maken een tour langs de boekhandels. Bruna Ermelo heeft de primeur op zaterdag 13 juni van 13.00 tot 15.00 uur.

Bruna Ermelo-eigenaren Erik en Gretha Verbaas zijn zeer vereerd dat de tour van de beroemde thrillerauteurs in hun winkel start. De twee uur durende sessie belooft een onderhoudend onderonsje te worden met Loes den Hollander en Linda Jansma. Zo interviewen de dames, elkaar, gaan met het publiek in gesprek, vertellen over hun nieuwste boek en signeren deze. “Het wordt echt een interactief gebeuren, het publiek mag Loes en Linda alles vragen.”

De idee van Linda & Loes on tour komt uit de koker van de uitgeverijen De Crime Compagnie en Karakter in het kader Juni-maand van het spannende boek 2015. Bruna Ermelo-medewerker Anne-Jan de Jong zette Erik en Gretha op het spoor van de tour van de twee Nederlandse thrillerschrijfsters. Anne Jan heeft namelijk via zijn Facebookpagina Thrillerlovers veel contact met uitgeverijen en auteurs en bezit zodoende een groot netwerk.

Loes den Hollander
Bestsellerauteur Loes den Hollander (1948) is een Nederlandse schrijfster van literaire thrillers.Haar nieuwste boek is getiteld Aangetast en beschrijft het spannende verhaal rond Lieve Metselaer. Tien jaar nadat zij werd geschept door een auto en dit niet overleefde, worden de dader van dit ongeluk en de vader van Lieve opgeschrikt door bedreigingen en beschuldigingen die hen erg kwetsbaar maken. Er ontwikkelt zich een duistere en onaangename strijd die consequenties heeft voor persoonlijke en zakelijke relaties. Niemand weet wie de belager is, maar het is duidelijk dat deze moet worden gestopt voordat de volledige waarheid over het ongeluk dat Lieve het leven kostte bekend zal worden. Want deze waarheid is een beerput die beter gesloten kan blijven. Het boek is verkrijgbaar voor 19,95 euro.

Linda Jansma
Linda Jansma (1967) schrijft psychologische thrillers met een maatschappelijk thema, bijna allemaal gebaseerd op waargebeurde verhalen. Inmiddels heeft Linda zes titels op haar naam staan waarmee ze diverse prijzen won. Haar nieuwste boek Verbroken vertelt het bloedstollende relaas van ethisch hacker Mara de Wolff. Zij krijgt opdracht het netwerk van mediabedrijf Dutch Broadcast Group te testen op veiligheidsrisico’s. Het duurt niet lang voordat ze informatie onder ogen krijgt die niet alleen het bedrijf, maar ook haarzelf ernstig in gevaar brengt. Ze ontdekt dat iemand op het punt staat een ingenieus opgezet plan ten uitvoer te brengen, dat duizenden mensen het leven kan kosten en waarvan de gevolgen heel Nederland zullen treffen. Het boek is verkrijgbaar voor 6,95 euro.

De Juni-maand van het spannende boek gaat traditioneel vergezeld met het geschenkboek dat dit jaar is geschreven door de Nederlandse bestsellerauteur Marion Pauw. Bij besteding van € 12,50 aan Nederlandstalige boeken krijgt de klant de literaire thriller getiteld Grijs gebied cadeau bij Bruna Ermelo. Zie ook de Facebookpagina van Bruna Ermelo.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen