DVS’33 bezorgt schoolkids super Koningsspelen

Hoe cool kan het zijn, als meisje voor het eerst een partijtje voetballen en dan meteen scoren. Dat kon vanmiddag bij DVS’33 waar de Koningsspelen voor de Margrietschool en de Klokbeker plaatsvonden.

Fotoreeks: Grietje-Akke de Haas

Maar nog leuker was de support die het meisje kreeg van haar ploeggenoten, haar dag kon in ieder geval niet meer stuk. Vanmiddag was het sportpark van DVS’33 aan de Sportlaan het domein van de bovenbouw van de Margrietschool en de Klokbeker, goed voor zo’n 130 kinderen die een gemengd voetbaltoernooi speelden. Kinderen die als vanzelfsprekend gecoached werden door betrokken ouders. “Goed zo, en nu allemaal naar voren”, klonk onder meer vanaf de kantlijn. Plezier ging immers deze keer voor een keertje voor op prestatie.

Vanmorgen beleefden ongeveer 220 kinderen van de onderbouw van de Margrietschool en de Klokbeker hun Koningsspelen op de voetbalvelden met maar liefst 23 verschillende spelletjes. Sowieso staan de Koningsspelen bij DVS’33 garant voor een groot succes, weer of geen weer. Maar de strakblauwe hemel en de uitbundig schijnende zon deden er vandaag nog een paar flinke scheppen bovenop tot groot plezier van alle deelnemers, vrijwilligers en ouders.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen