Moda Donna e Si Ermelo doet kekke Citroen C1 cadeau

Ziet u zichzelf al flaneren in deze eigenwijze auto met schuifdak over de Ermelose boulevard?Moda Donna e Si, de exclusieve modezaak voor dames en heren aan de Stationsstraat 113 is het gesprek van de dag door haar spraakmakende actie. 

Bij elke 250 euro die bij Moda Donna e Si wordt besteed, met uitzondering van afgeprijsde artikelen of andere acties, krijgen klanten namelijk een lot, om kans te maken op een gloednieuwe Citroen C1 van Auto Versteeg Buurman. Het gaat om een speciale 5-deurs uitvoering waarmee de automobilist beslist de show steelt. Want wie draait het hoofd niet om voor het eigenwijze smoelwerk van het in wit uitgevoerde model  met opvallende accenten in rood, zoals het vouwdak, én zwart. Bijzonder stoer, vrolijk en sprankelend is ook het interieur en de bekleding van deze Citroen C1. Kans maken op deze auto kan tot en met 31 januari 2015.
spy3xyukwri0jgwd8i16o1qc3
x3j7u0zaf6b8ibrnxgl5kx6yz
Leuk vooruitzicht
“Met december staat er een feestelijke maand voor de deur”, vertelt eigenaar Jantien van de Groep, “en kunnen mensen hier terecht voor een prachtig mooie wintercollectie dames- en herenkleding en feestkleding. Daarom willen we geen sale houden, maar een schitterende auto cadeau geven. Hoe leuk is immers het vooruitzicht dat je op 31 januari 2015 misschien wegrijdt in deze auto.”
Anders dan anders
Net even anders dan anders. Daar mikt Jantien van de Groep op met haar kledingcollectie voor dames en heren vanaf 16 jaar. De modezaak aan de Stationsstraat 113 heeft exclusieve kledingmerken in de collectie die lang niet overal worden verkocht, en die je dus niet op elke hoek van de straat tegenkomt. Ook qua service onderscheidt Moda Donna e Si zich door een stuk extra aandacht voor de klant die bovendien kan rekenen op een eerlijk advies. 
Buiten openingstijden winkelen
Daarnaast is het mogelijk om buiten de regulier openingstijden te komen winkelen. “Tegenwoordig zijn er best veel dames en heren die erg druk zijn. Dan kunnen ze bellen voor een afspraak om op een moment te komen dat het hen past, zodat we alle tijd voor ze hebben. Ook kunnen we dan de eigen kleding eens tegen het licht te houden en in combinatie met kleding, accessoires en tot schoenen uit onze collectie een prachtige garderobe samenstellen.”
Kik HIER voor de website van Moda Donna e Si.
emav85qjd56bism9c423tczww
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen