Daisy Vliegenthart-Goedhart uit Ermelo op nummer 4 CDA-kandidatenlijst Provinciale Statenverkiezingen

Regio Noord-West Veluwe regio goed vertegenwoordig op de lijst.

Vandaag heeft het CDA Gelderland de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma voor de Provinciale Statenverkiezingen in maart volgend jaar definitief gemaakt. Dit meldt CDA Gelderland in een persbericht
De regio Noord-West Veluwe regio is goed vertegenwoordig op de lijst. Zo staat Daisy Vliegenthart-Goedhart (voorzitter CDA Ermelo) op plaats 4 en Harold Zoet uit Wezep op plaats 2.Verder staan er een 3 tal kandidaten uit Putten, één uit Harderwijk en één uit Nunspeet op de lijst. Het doel van het CDA Gelderland staat voor ‘Samen Gelderland een nog mooiere plek om te wonen, werken en recreëren’. 
Enorm sterk team
Lijsttrekker Jan Jacob van Dijk geeft aan enorm trots te zijn op de kandidatenlijst: “Dit is een enorm sterk team die de diversiteit en lokale kracht van Gelderland zeer goed weergeeft. “Daarnaast geeft het programma helder de koerswijziging weer waar het CDA de afgelopen jaren aan heeft gewerkt. Het CDA wil deze lijn de komende vier jaar doorzetten. We willen weg uit het provinciehuis en juist onder de mensen zijn, verbindingen leggen en kansen creëren waar deze nog niet zijn. En vooral luisteren. Luisteren naar mensen, organisaties, bedrijven en belangenverenigingen en daar vervolgens iets mee doen.”
tarvw47ns32frtvbrbxe4li51
De volledige kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma zijn te raadplegen op www.cdagelderland.nl
pw0xy6pm8st65kqcmp1kkbhe8
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen