Jaco van de Berg wint met facebook-actie van Afslag Tien een diner voor twee

Foto:

Restaurant-grandcafé Afslag Tien op Strandparc Nulde aan de A28 hield gisteren een feestelijke middag.Tijdens het feestje, opgeluisterd door het muzikale duo Lieke Grey en William Smulders uit Putten, werd onder meer de verkiezing gevierd van Afslag Tien als ‘Leukste restaurant van Putten’. Stemmers maakten kans op een diner voor twee. Jaco van de Berg was de gelukkige winnaar. Klik HIER voor een verslag en foto’s van Arjan Berends van Alles van Putten.

Op naar de landelijke titel
Als gemeentewinnaar gaat Afslag Tien nu door naar de finaleronde die wordt gehouden tot en met 14 november. In de finaleronde wordt gestreden om de provinciale titel en de landelijke titel van het Leukste Restaurant van Nederland. Iedereen die in de gemeenteronde gestemd heeft, mag in de finaleronde opnieuw stemmen. Klik HIER als u (opnieuw) uw stem wilt uitbrengen op Afslag Tien.

Hoewel Afslag Tien in de gemeente Putten ligt, hebben immers al veel Ermeloers kennisgemaakt met het uitermate gastvrije beheerdersechtpaar Bart en Cindy Onstenk en de voortreffelijke keuken. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen