Gerenoveerde appartementen gebouw Hert ’s Heeren Loo Ermelo feestelijk geopend

Zeventien cliënten met niet aangeboren hersenletsel of een psychiatrisch ziektebeeld krijgen een voortreffelijke woonplek.

Afgelopen vrijdag werden de appartementen en de studio’s in het gebouw Hert gelegen aan de Slangenkamp op het terrein van ’s Heeren Loo Ermelo op feestelijke wijze geopend door de bewoners. Na een periode van voorbereiding en renovatie zijn de betrokkenen trots en blij dat het gebouw geopend is.
Trots omdat een monumentaal pand op een bijzondere wijze is gerenoveerd waarbij de originele uitstraling en nieuwe invloeden samen zijn gekomen. Blij omdat zeventien cliënten met niet aangeboren hersenletsel of een psychiatrisch ziektebeeld een voortreffelijke woonplek hebben gekregen. 
ufo33hz7t621gsozojjc3ovwd
Tijdens de opening vertelde Regiodirecteur Rianne van Eijk dat het wonen in appartementen en studio’s juist ook voor cliënten met specifieke ondersteuningsvragen nog meer mogelijkheden biedt om zo zelfstandig mogelijk en met privacy te wonen en om nog meer zelf de regie te hebben over hun leven, samen met familie en vrienden. Dit werd bevestigd door bewoners en hun familieleden die aangaven blij te zijn met de mooie nieuwe woningen en hun eigen plek.
De openingshandeling vond buiten plaats. Voor het pand stond een grote ballonnenboog en een lint. Nadat iedereen had afgeteld knipten twee bewoners het lint door en liet een andere bewoner ballonnen de lucht in. Hiermee was gebouw Hert officieel geopend en lieten de bewoners vol trots hun woningen aan de gasten zien. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen