Vier uw Sinterklaasfeest met versiering van Feestfestijn.nl

Foto:

Feestfestijn.nl in Ermelo heeft een assortiment met hele leuke Sinterklaasversiering.

Het is bijna weer zo ver! De Sint en zijn zwarte, gele of anders gekleurde Pieten zijn weer onderweg naar ons kleine kikkerlandje. Half november meert de stoomboot uit Spanje weer aan in Nederland.
Veel bedrijven en zorginstellingen vieren zo rond eind november, begin december het Sinterklaasfeest voor het personeel en hun kinderen en de bewoners. Wellicht komen Sinterklaas en zijn zwarte Pieten het jaarlijkse kinderfeest opluisteren met een bezoekje.
De kantine of zaal versieren voor de Sint is dan ook extra leuk en brengt de sfeer erin. 
Ruim assortiment
Feestfestijn.nl in Ermelo heeft een assortiment met hele leuke Sinterklaasversiering, zoals: vlaglijnen met Sint en Piet, Sinterklaasballonnen, brandvertragende slingers van 24 meter in de kleuren van de Sint (wit, geel, rood en paars). Ook de brandvertragende muurdecoraties met teksten als ‘Welkom Sint’ en ‘Het paard van de Sint’, mogen natuurlijk niet ontbreken. 
Heeft u als bedrijf of thuis met de familie  een gezellig Sinterklaasfeest te vieren en wilt u hiervoor leuke versiering aanschaffen,  neem gerust contact met ons op via de mail: [email protected] of een telefoontje naar 06-30482690. 
Afhalen van de artikelen kan op afspraak. Dat scheelt in ieder geval weer verzendkosten en daar houdt de Sint wel van in deze dure tijden.
Feestfestijn.nl wenst u alvast veel plezier en een fijn Sinterklaasfeest toe.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen