Heb jij een mening over het muziekgeluid in Ermelo?

Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

De gemeente Ermelo doet een onlineonderzoek om inzicht te krijgen hoe de inwoners en bezoekers van Ermelo de verschillende muziekevenementen beleven. Met de uitkomsten wil de gemeente een nieuw geluidbeleid onderbouwen, samen met die van de inloopbijeenkomst van 18 juni.

Klik HIER om mee te doen aan de enquête muziekgeluid. 

De gemeente licht het onderzoek toe: ‘Elk jaar worden in de gemeente Ermelo meerdere muziekevenementen georganiseerd. Van kleine evenementen in buurten tot grotere evenementen in het centrum van. Waar de één geniet van het (muziek)evenement om de hoek, ervaart een ander datzelfde evenement als hinderlijk vanwege het geluid.

Evenementen zijn belangrijk voor Ermelo. Het maakt het dorp meer aantrekkelijk en levendig, voor zowel inwoners als toeristen. Maar het muziekgeluid van een evenement kan vervelend zijn voor omwonenden. Voor een goed verloop van een evenement willen we zoveel mogelijk rekening houden met iedereen. Om die reden is er behoefte aan duidelijke richtlijnen. We laten daarom een onderzoek uitvoeren, ter onderbouwing van een nieuw geluidbeleid in de gemeente’.

  • Je hebt tot en met 23 augustus de tijd om de enquête in te vullen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden