DickBlaft had met Groevenbeek Klassiek een geweldige avond

Foto:

Columnist Dick Leene gaat zich meteen aanmelden als Vriend, om volgend jaar gezellig mee te na-sta-tafelen.

Een traditie is geboren

Op de heenweg werd het al direct duidelijk: Dit zou gezellig worden. Met wat kussentjes en een fles rosé in de fietstas gingen we op weg uit Ermelo centrum naar Kasteel Groevenbeek. Toen we de paarse heide opreden voegden we ons als vanzelf in de optocht van gelijkgestemden en dat waren er verbazend veel. We werden gepasseerd door een overenthousiaste Notaris uit Ermelo en op het concertterrein aangekomen zagen we er nog veel meer. 
Ermelo meets Putten halverwege op Groevenbeek Klassiek. Als dit initiatief op de een of andere manier een gevolg is van de gemeentelijke samenwerking dan heeft Meerinzicht zich bij deze bewezen. De sfeer was geweldig, evenals de programmakeuze. Feestelijk en verbroederend. Het moet voor Alderik Weststrate, in het dagelijks leven Gemeentesecretaris,  een schitterende avond zijn geweest. In zijn stoutste dromen had hij deze opkomst niet zien aankomen. Het was een briljant idee om op deze schilderachtige locatie een licht klassiek concert op een serieus hoog niveau te organiseren. Mijn welgemeende complimenten aan hem en de rest van de organisatie. Hij keek dan ook tevreden om zich heen met de zelfde terechte trots als de heldentenor Smeding ná de eerste toegift. 
Dickblaft had een heerlijke avond, net als alle andere naar mijn schatting zéker tweeduizend bezoekers. De sponsoren, genodigden en burgemeesters werden vooraf en na afloop stijlvol ontvangen op het mooie terras waar de drankjes werden verzorgd door De Volksmond. Ik ga mij direct als vriend aanmelden op www.groevenbeekklassiek.nl in de hoop volgend jaar gezellig mee te kunnen na-sta-tafelen. Wat zij wel gemist hebben is de geweldige sfeervolle fietstocht met z’n allen terug naar Ermelo, na-neuriënd  over het schelpenpaadje. Het was een prachtig feest!
dickblaft® exclusief voor ermelo.nieuws.nl & allesvanermelo.nl 
Meer ongevaarlijk geblaf leest u op dickblogt
Dick werd ruim 60 jaar geleden geboren aan de Stationsstraat 82, waar hij nog altijd te vinden is.  Twitterprofiel:  lui&enthousiast, flegma-&fanatiek, superdom&bereslim, lomp&gevoelig, vals&muzikaal. 
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen