DVS’33 Ermelo speelt oefenduel in plaats van uitwedstrijd tegen Barendrecht

Coen Vloedgraven in actie tegen Sparta Nijkerk.
Coen Vloedgraven in actie tegen Sparta Nijkerk.
Foto: archief Theo Aalten

De uitwedstrijd van DVS’33 tegen Barendrecht, die vanmiddag 27 november gespeeld zou worden, is uitgesteld vanwege corona-verdenkingen bij de Zuidhollandse club. In de derde divisie werd ook het duel Staphorst – DOVO afgelast vanwege coronabesmettingen bij de Veenendalers.

Van Bram Burggraaff.

Oefenwedstrijd
De Ermelose derde divisionist speelt daarom een oefenwedstrijd tegen csv Apeldoorn, dat niet in actie kan komen, omdat de competitiewedstrijd tegen De Merino’s eveneens werd afgelast vanwege corona bij Veenendaalse ploeg.

Ambitie
De Apeldoornse eersteklasser die met 18 punten uit 8 duels op de tweede plaats staat, heeft de ambitie om terug te keren naar de Hoofdklasse. De eerste periodetitel ging naar DZC’68, dat in Doetinchem met 3-1 won van csv Apeldoorn. De wedstrijd tegen DVS in het Apeldoornse Orderbosch begint om 15.00 uur.

Onnodig onderuit
DVS’33 Ermelo ging na een uitstekende reeks afgelopen zaterdag onnodig met 3-1 onderuit bij Stedoco. De Ermelose derde divisionist bezet momenteel de zesde plaats met 20 punten uit 12 duels. Komende zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen VVSB op het programma, dat op de voorlaatste plaats staat.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen