Stichting Twinkel vermaakt kinderen met een beperking met voorstelling van de CliniClowns

Foto: Stichting Twinkel

Vrijdag 28 februari was het dan zover, de CliniClowns traden op! Met volle overgave beleefden de kinderen de voorstelling en mochten zij zelf daarin meedoen. Wat was het een genot om de kinderen te zien stralen!

Door Stichting Twinkel.

Wat is er nu mooier?!
Na eind vorig jaar een eerste bijeenkomst voor ouders van een kind met een beperking georganiseerd te hebben, was het nu de beurt aan de kinderen zelf. En wat is er nu mooier dan met de CliniClowns te beginnen? Dit werd georganiseerd door Twinkel, een stichting die muziek-, sport- en beleefactiviteiten voor kinderen en jongeren met een beperking organiseert.

  • Klik HIER voor eerdere berichtgeving

Wie zorgt er dan voor je kind?
In november was de eerste ouderbijeenkomst waarin kandidaat-notaris Jacqueline Beumer van notariskantoor de Lange & Kortland Netwerk Notarissen uit Putten een presentatie gaf over alles wat er bij komt kijken als je kind 18 wordt en niet zelfstandig zal zijn. Of wat als jou als ouder wat overkomt, wie zorgt er dan voor je kind?

Komende activiteiten
Benieuwd naar de komende activiteiten? Er wordt hard gewerkt aan een 2-wekelijks muziekproject voor de kinderen, een informatieavond over PGB voor ouders/verzorgers en aan wandelingen voor ouders. Kijk voor het laatste nieuws op Facebook: stichting Twinkel

Voor meer info: 

Twinkel, omdat èlk kind de kans moet krijgen om mee te mogen doen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen