Dames Pauwervoll Ermelo in eigen huis geklopt door SV Dynamo Apeldoorn

Het eerste damesteam van Pauwervoll heeft donderdag 8 november een 0-4 nederlaag geleden SV Dynamo Apeldoorn D4. Komende vrijdag kunnen de Ermelose volleybalster zich in Omnisport Apeldoorn revancheren tegen het vijfde damesteam van SV Dynamo; aanvang 19.00 uur.

Aanvullend
In de eerste set was Pauwervoll niet alert en keek al snel tegen een achterstand aan. Het jonge team van Dynamo zat goed in het ritme en wist zowel aanvallend als serverend veel te scoren. Het lukte de Ermelose volleybalsters niet om onder de druk uit te komen. De eerste set werd dan ook verloren met 17-25.

Servicedruk
De thuisploeg kwam ook in de tweede set niet aan aanvallen toe en liet verdedigend veel lopen, wat leidde tot de 15-25 setwinst van Dynamo. In de derde set kwam er eindelijk wat leven in het spel van de Ermeloërs. De servicedruk van de thuisploeg ging omhoog, waardoor het lange tijd gelijk op ging en Pauwervoll zelfs op voorsprong kwam.

Omlaag
Dynamo bleef echter druk zetten en won de set met 22-25. In vierde set begonnen de Ermelose dames sterk, maar wisten niet echt een gat te slaan. Het tempo van beide teams ging wat omlaag en uiteindelijk moest Pauwervoll zich ook in de laatste set met 22-25 gewonnen geven.