DansFabriek S.I.L.K. Ermelo ontvangt veel nieuwe dansleden met open armen

Foto: Dansfabriek S.I.L.K.

DansFabriek S.I.L.K. Ermelo is dé dansschool voor jong en oud. Dat weten inmiddels veel mensen. Want eigenaar Renate Goossensen ontvangt veel nieuwe dansers met open armen, die op een warm onthaal kunnen rekenen.

DansFabriek S.I.L.K. staat voor veel energie die de dansers iedere week met veel danspassen in de maat uitstralen. Kortom een dansschool met veel gelach en gezelligheid, waar iedereen zichzelf kan zijn. Dat is namelijk waar het Renate om gaat!

Dezelfde schoenen
“Juf!”, zegt één van haar leerlingen, “ik heb zo goed geoefend thuis, als u het niet meer weet kunt u gewoon bij mij afkijken hoor, geeft niks.”Een ander: “Juf kijkt u eens goed, mama en ik zijn op pad geweest om dezelfde schoenen als u te kopen.” Al deze mooie verhalen neemt Renate iedere dag mee naar huis en wordt dit gedeeld. Binnenkort verschijnt Renate haar eerste kinderboek, teksten en grappige anekdotes die samen gebundeld worden in een mooi boek.

Kijklessen
Deze week (20 februari tot en met 24 februari) staat in het teken van de kijklessen bij alle dansgroepen. Iedereen is welkom om mee te kunnen genieten van de dansles. Ouders en familieleden, vriendjes en vriendinnetjes maar ook voor kinderen/volwassenen die heel graag op dansen willen. Renate Goossensen nodigt jullie uit om te komen kijken. Voor groepen en tijden ga naar de website www.dansfabrieksilk.com

Leuke activiteiten
Nog 1 weekje dansen en dan is het voorjaarsvakantie. Maar stil zitten doet de dansschool zeker niet. Hou DansFabriek S.I.L.K. in de gaten op Facebook, Twitter en de website. Want er komen leuke activiteiten aan!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen