Bij Brasserie De Gouverneur in Heerlickheijd van Ermelo kan iedereen aanschuiven

ADVERTORIAL – De Heerlickheijd van Ermelo aan de Staringlaan 1 is dan wel een luxe 4-sterren hotel, bij haar Brasserie De Gouverneur mag iedereen aanschuiven. Daarvoor hoef je niet een nachtje te blijven logeren. Voel je welkom om te genieten van de gezellige ambiance met open keuken, een goed glas wijn uit de lijn van Salentein, het haardvuur, het aangrenzend terras en de serre. Want er is voor elk wat wils, tegen aantrekkelijke prijzen.

Met fotoreeks.

Ongedwongen sfeer
Wie de drempel van de Brasserie passeert voelt zich eigenlijk meteen thuis door de ongedwongen sfeer. Wat naast de authentieke inrichting van het restaurant meteen in het oog springt, is het 4-seizoenen terras dat een sprookjesachtige uitzicht geeft op de schitterend aangelegde Franse tuinen en het trouwprieel. Kortom, een geweldig aantrekkelijke plek om te genieten van de verrukkelijke gerechten tijdens de lunch en/of diner.

Een feest
De uitgebreide menukaart van de Brasserie is op zich al een feest om door te bladeren. Prachtige foto’s (zie fotoreeks), illustreren gerechten die niet onderdoen voor een sterrenrestaurant. Chef kok Mark Deuring heeft zich dan ook volop laten inspireren bij de sterrenrestaurants waar hij heeft gekookt.

Creatieve keukenstaf
De keuken van de Brasserie is Frans georiënteerd. Samen met zijn ervaren topkoks echter die afkomstig zijn uit verschillende landen als Hongarije, Spanje tot Thailand, vormt Mark Deuring een uiterst creatieve keukenstaf. Elke kok op zijn of haar beurt brengt de eigen inbreng mee uit het thuisland. Wat zowel letterlijk als figuurlijk kleurrijke gerechten oplevert, waarmee de Brasserie zich onderscheidt. Met elk seizoen een andere menukaart houdt de Brasserie bovendien van variatie.

High Tea arrangement
Een speciale plek op de menukaart is gereserveerd voor het High Tea arrangement. Met een tafel vol lekkers is dit arrangement echt een feestje. Geniet van de diverse zoete ‘heerlickheden’ als muffins, scones, mini petit fours tot de verschillende soorten sandwiches.

Openingstijden
Brasserie De Gouverneur is dagelijks geopend van 11.00 uur tot ongeveer 23.00 uur, om 21.00 uur sluit de keuken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen