Starterscollectief Veluwe werkt nu samen met alle gemeenten in de Noord-Veluwe

Wethouder Margriet Brouwer en Wendy de Haan.
Wethouder Margriet Brouwer en Wendy de Haan.
Foto: Starterscollectief Veluwe

Starterscollectief Veluwe heeft met Hattem de samenwerking met alle gemeenten in de Noord-Veluwe voor elkaar.

Dit bericht het bestuur.

Tevreden
Het bestuur van de Stichting Starterscollectief Veluwe kijkt heel tevreden terug op het jaar 2023. Met veel inzet van bestuursleden Edith Stegeman en Wendy de Haan is het gelukt alle negen gemeenten in het werkgebied ambassadeur van de stichting te maken. Door de aansluiting van de laatste gemeente, Hattem, zijn alle inspanningen rijk beloond.

Gemeente Hattem
Maandag 22 januari 2024 werd het samenwerkingscontract tussen de stichting en de gemeente Hattem ondertekend door vicevoorzitter Wendy de Haan en wethouder Margriet Brouwer van onder meer werk & inkomen, economie en welzijn & sport. Dat alle gemeenten in de Kop van de Veluwe nu zijn aangesloten bij een regionaal initiatief specifiek voor de startende ondernemer, is zeker een motivatie geweest voor de gemeente Hattem om zich ook als ambassadeur te verbinden aan de Stichting Starterscollectief Veluwe. Op woensdag 17 januari 2024 zette wethouder Hugo Weidema nog zijn handtekening in het Huis van Ermelo. 

Over Stichting Starterscollectief Veluwe
Stichting Starterscollectief Veluwe ondersteunt startende ondernemers (in de eerste vijf jaar van hun ondernemerschap) op de Noord-Veluwe met kennis en informatie. Daarnaast faciliteert het Starterscollectief Veluwe in de mogelijkheid om samen te netwerken. Hiermee wil de stichting een bijdrage leveren aan een succesvolle start en groei van het bedrijf van de startende ondernemers en zo de regionale economie stimuleren. Door financiële steun van partners, vrienden en ambassadeurs, kan het Starterscollectief er zijn voor en door startende ondernemers.

Starterscollectief Veluwe organiseert per jaar acht netwerkavonden met verschillende thema’s die startende ondernemers aanspreken. Deze worden afwisselend gehouden in de gemeenten op de Noord-Veluwe die ambassadeur zijn. Iedere startende ondernemer die op de Noord-Veluwe gevestigd is, kan zich bij het Starterscollectief Veluwe aansluiten door zich in te schrijven voor de nieuwsbrief van dit collectief. Automatisch volgen dan ook de uitnodigingen voor de netwerkavonden en andere interessante informatie voor starters.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen