‘Wil jij het op je werk net zo naar de zin hebben als wij bij Autobedrijf Gert van den Berg?’

Foto: Grietje-Akke de Haas

Vol verwachting kijkt het team van automonteurs naar de nieuwe gereedschapswagen die net nieuw binnen is. Vervolgens openen ze voorzichtig alle lades. Het gereedschap dat tevoorschijn komt is precies wat één van de automonteurs voor ogen had. “Goed gereedschap is zo belangrijk voor een automonteur”, glundert hij. “Wat dat betreft wordt er hier beslist niet bezuinigd op gereedschap. We mogen in principe zelfs onze eigen gereedschapskar samenstellen. Wellicht is dit een extra trigger voor de nieuwe collega die wij zoeken”, nodigt hij belangstellenden uit te solliciteren naar de functie van 1e Automonteur – Fulltime bij Autobedrijf Gert van den Berg aan de Groeneweg 25 in Ermelo.

‘Daar zijn we niet kinderachtig in!’
Tel daar de goede en gezellige werksfeer bij op, de mogelijkheden om je op maat bij te scholen in je vak, de moderne werkplaats, een breed scala aan auto’s waar je aan mag sleutelen -“we hebben van een 2CV tot aan een Rolls-Royce in onderhoud”-, en je hebt het al snel net zo naar de zin bij Autobedrijf Gert van den Berg als Gerard, Martin, Mark en Ruben. De nieuwe collega kan rekenen op een passend salaris. Eigenaar Gert van den Berg vult aan: “Monteurs worden beloond naar opleiding, kennis en ervaring, en daar zijn we niet kinderachtig in!”

Ga naar autobedrijfgertvandenberg.nl/vacatures en solliciteer!

Over Autobedrijf Gert van den Berg
Geen autobedrijf is te vergelijken met Autobedrijf Gert van den Berg. In de onderlinge sfeer en omgang met elkaar en de klantenkring is het een kleinschalig en gemoedelijk bedrijf met een dorps karakter. Maar in de al meer dan 30 jaar dat Autobedrijf Gert van den Berg gespecialiseerd is in de verkoop en inkoop van gebruikte auto’s, nieuwe personenauto’s en bedrijfswagens, timmert het grootschalig aan de weg.

Alles in huis
Eerder zei Gert van den Berg hierover: “We hebben alles in huis zodat onze klanten lekker de weg op kunnen. Bovendien houden we de service aan de auto’s digitaal bij en is de historie dus van A tot Z geregistreerd. Dit is wel zo praktisch en handig als iemand een auto in wil ruilen. Daarnaast helpt deze registratie fraude tegen te gaan, wat vooral belangrijk kan zijn bij de inkoop van auto’s uit het buitenland.”

Hybride- en elektrische auto’s
Ook gaat Autobedrijf Gert van den Berg mee met de tijd door de verkoop van hybride- en elektrische auto’s die beter zijn voor het klimaat. Voor het onderhoud en de reparatie van deze auto’s zijn twee monteurs opgeleid. “Stel dat we het zelf niet kunnen, dan roepen we specialistische hulp in. Maar in principe kunnen bezitters van hybride- en elektrische auto’s bij ons terecht.”

Leasemarkt
Bovendien heeft Autobedrijf Gert van den Berg de stap gezet naar de leasemarkt.” Een occasion kopen, één of meerdere auto’s leasen, nieuw of gebruikt, zakelijk of privé? Liever het wagenparkbeheer uitbesteden? Wij hebben voor elke behoefte een oplossing op maat. Met onze leasecontracten werken wij samen met verschillende partijen om voor de klant de beste deal te krijgen.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen