Trouwplannen? Ontdek de Heerlickheijd van Ermelo als Toptrouwlocatie

Foto: eigen foto

Op zondag 19 november vindt de Open Toptrouwlocatie Route plaats. Het gaat om dé landelijke open dag van trouwlocaties. Bijna 200 locaties doen mee. Ook de Heerlickheijd van Ermelo aan de Staringlaan 1. “Die dag”, vertellen sales-medewerkers Karina van Dijkhuizen en Jamie Bruinink, “zetten wij de deuren open voor mensen die trouwplannen hebben en op zoek zijn naar een toptrouwlocatie.”

Het Versailles van de Veluwe
Want vinden Karina en Jamie, de Heerlickheijd van Ermelo is echt een schitterende trouwlocatie waar bruidsparen een droomhuwelijk kunnen beleven. De Heerlickheijd van Ermelo wordt immers niet voor niets het Versailles van de Veluwe genoemd. Elkaar het ja-woord geven in het trouwprieel met het klaterende water van de fonteinen op de achtergrond en het sprookjesachtige uitzicht op de schitterend aangelegde Franse tuinen; hoe romantisch is dat!

Taart proeven
Daarnaast biedt de Heerlickheid een ruime keuze aan verschillende types zalen om het bruiloftsfeest te vieren. Karina en Jamie: “Al deze zalen zijn tijdens de dag van de Open Toptrouwlocatie Route mooi aangekleed. Ook zorgt een patissier die dag voor kleine petitfourtjes om belangstellenden te laten proeven. Bovendien geven wij een goodiebag mee met informatie over alles wat trouwen aangaat. Dat varieert van bruidstaarten en bruidsfotografie tot trouwvervoer.”

Geen nee te koop
Er is bijna geen nee te koop bij de Heerlickheijd van Ermelo om je droomhuwelijk te beleven. Karina en Jamie: “Het huwelijk en alles eromheen kan hier plaatsvinden. Wat dat betreft kan bij de Heerlickheijd van Ermelo zoveel. De bruidssuite bijvoorbeeld voor het pas getrouwde stel, maar er zijn ook legio overnachtingsmogelijkheden voor de gasten. Net als dat trouwens de faciliteiten van het Beautycenter heel veel mogelijkheden bieden.”

Aanmelden
Om belangstellenden alle aandacht te kunnen geven is aanmelden bij de Heerlickheijd van Ermelo voor de Open Toptrouwlocatie Route verplicht. Dat kan via opentoptrouwlocatie.nl en zoeken naar Heerlickheijd van Ermelo. Wie zondag 19 november niet in de gelegenheid is mag altijd een andere keer komen. Maak hiervoor een afspraak via het telefoonnummer: 0341 568585.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen