De Zaak van Ermelo één van de 3 kanshebbers voor de award `meest sociale werkgever`

Foto: archief De Zaak van Ermelo

De Zaak van Ermelo is genomineerd als één van de 3 kanshebbers voor de award `meest sociale werkgever` van de regio Stedendriehoek & Noordwest Veluwe. Op 9 november a.s. wordt bekend gemaakt wie de winnaar wordt van deze award.

Dit bericht De Zaak van Ermelo.

Hoogste score
De Zaak van Ermelo behoort tot de 10% bedrijven in Nederland die beschikken over de hoogste score op de PSO-ladder. PSO (Prestatieladder Socialer Ondernemen) is een keurmerk dat het sociale gehalte van een bedrijf meet en certificeert. Het sociale gehalte wordt vastgesteld op basis van de verhouding van kwetsbare medewerkers op de arbeidsmarkt ten opzichte van reguliere medewerkers in het bedrijf. Bij De Zaak van Ermelo is die verhouding maar liefst 58%!

Award
Uiteraard hoopt De Zaak van Ermelo de award in de wacht te slepen. Het publiek heeft invloed op de definitieve keuze door een stem uit te brengen via www.sow-event.nl/stemmen. Hier is ook meer informatie te vinden over de geselecteerde werkgevers en over de categorieën.

Stem!
De hele maand oktober kan er gestemd worden. Op donderdag 9 november maakt de vakjury tijdens ons SOW-event bekend wie er daadwerkelijk een award mee naar huis mag nemen. We hopen op uw stem te mogen rekenen!!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen