De Zaak van Ermelo doet gooi naar nominatie van ‘De meest sociale werkgever’

Foto: archief De Zaak van Ermelo

De Zaak van Ermelo doet een gooi naar de nominatie van ‘De meest sociale werkgever in de regio’. De Kringloopwinkel aan de Herderlaan 12 vraagt ook jouw hulp om dit doel te bereiken.

Nomineren kan nog tot en met vrijdag 8 september via sow-event.nl

Toelichting
De Arbeidsmarktregio FactorWerk Stedendriehoek & Noordwest-Veluwe organiseert op 9 november een Sociaal Ondernemen Werkt/evenement. Het betreft een meetpunt in het jaar waarop ondernemers uit deze arbeidsmarktregio vol trots laten zien dat zij meer dan gemiddeld sociaal ondernemen. Er zijn awards te verdienen in de volgende categorieën:

  • De meest sociale starter
  • De meest sociale werkgever
  • De meest inspirerende sociale werkgever

In de top 10
De Zaak van Ermelo zegt als één van de meest sociale onderneming van Nederland graag ook genomineerd te willen worden als de meest sociale werkgever in deze regio. Begin dit jaar heeft De Zaak van Ermelo namelijk het keurmerk PSO ) Prestatieladder Socialer Ondernemen) behaald. “Dit keurmerk toont aan in welke mate de onderneming mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans binnen het bedrijf biedt. We hebben de hoogste trede van de ladder behaald en staan zelfs in de top 10 van Nederland”, aldus Henk van Bruggen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen