Kletsnat buiten, maar super zonnig sfeertje bij Feest in de Tent op ’t Weitje in Ermelo

Het wil maar niet vlotten met het voorjaar. En dat terwijl iedereen er zó aan toe is. Feest in de Tent op ’t Weitje trekt daarom zijn eigen plan. Terwijl het de hele dag en avond kletsnat buiten was, creëerde organisator Feest in Ermelo vanavond, vrijdag 31 maart, zijn eigen super zonnige sfeertje.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

Jeroen van der Boom
Feest in de Tent op ’t Weitje is een nieuw tweedaags evenement. Vanavond vond het eerste deel plaats, met het meeste succes. Want je zou zeggen dat met het kletsnatte weer van vandaag iedereen het liefst vroeg onder de wol wilde duiken. Niets was minder waar zo bleek uit de animo voor het evenement dat geheel in het teken van vier zangers van Nederlandse bodem. Oké, Tino Martin die als hoofdact stond geprogrammeerd was dan wel ziek, maar vervanger Jeroen van der Boom werd net zo goed van harte verwelkomd.

Een heel karwei
Met het kletsnatte weer was het voor de dames nog best een heel karwei om een beetje netjes voor de dag te komen. Veelal feestelijk gekleed in korte rokjes, panty’s en kekke enkellaarsjes renden ze met de jas over het hoofd naar de ingang om hun kapsel te beschermen. Wie de foto’s bekijkt ziet het bewijs dat ze daar goed in zijn geslaagd.

Er helemaal klaar voor
Bart van Drie, trouwe bezoeker van evenementen op ’t Weitje, was weer helemaal in de stemming voor een feestje. In aanloop naar Koningsnacht droeg hij alvast zij oranje colbert. “Ik ben er al helemaal klaar voor”, riep hij enthousiast. Net zo enthousiast reageerden een aantal dames: “We komen hier echt voor de gezelligheid en zijn blij dat het feest in een tent is.”

Zaterdag 1 april
Zaterdag 1 april is het thema ‘Foute Apres Ski Party!’. Er zijn optredens van de Alpenzusjes, Q Music Foute Uur Live, Marco Kraats, Immer Hansi en Papa Lauda. Deze artiesten zullen de feesttent geheel in stijl betreden. Ook voor de gasten is de dresscode FOUT. Dus maak het zo gek als je wilt. Kaarten voor deze avond kosten € 18,50 p.p. De avond is van 18.30 uur tot 23.30 uur. Een ticket bestellen kan via www.feestinermelo.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen