Drumble Dance start nu ook lesgroep in de avond

Foto: Grietje-Akke de Haas

Arjon van den Tillaart start een lesgroep Drumble Dance op de maandag van 18.45 – 19.45 uur, in sporthal Triade aan de Amanietlaan 9 in Ermelo. Op maandagavond 6 maart wordt er een gratis proefles gegeven.

Enthousiaste reacties
Aanleiding om een lesgroep Drumble Dance in de avond te starten is het artikel ‘Wie komt de lesgroep Drumble Dance in sporthal Triade versterken?’, dat ermelo.nieuws.nl vorige maand publiceerde. Op het artikel kwamen veel enthousiaste reacties binnen bij Drumble Dance.

Veelbelovend
Arjon vertelt: “Echt tof om te zien dat er zoveel mensen interesse hebben in mijn wekelijkse lessen. Maar het blijkt ook dat veel mensen niet in de ochtend kunnen. Daarom hebben we besloten om een lesgroep in de avond te gaan starten. Natuurlijk moet er genoeg animo zijn voor deze nieuwe lesgroep, maar het ziet er veelbelovend uit.”

Gratis proefles
De gratis proefles op maandag 6 maart van 18.45 – 19.45 uur is eigenlijk een soort introductie voor iedereen die Drumble Dance wil ervaren. Arjon: “Iedereen is welkom om mee te komen doen. Als er na deze les genoeg mensen zijn die wekelijks willen komen, starten we vanaf de week erna met de nieuwe lesgroep.”

Meedoen?
Wil je meedoen met de proefles op maandagavond 6 maart, dan mag je dit laten weten via [email protected] Arjon zorgt er dan voor dat hij genoeg materialen bij zich heeft.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen