De kerstsfeer beleven doe je bij Beauty & Health Center Heerlickheijd van Ermelo

Het team van Beauty & Health Center Heerlickheijd van Ermelo .
Het team van Beauty & Health Center Heerlickheijd van Ermelo .
Foto: Beauty Center Ermelo

In deze tijd van het jaar voelt de kerstsfeer sprookjesachtig mooi zodra je de drempel van Hotel en Congrescentrum de Heerlickheijd van Ermelo aan de Staringlaan 1 bent overgestapt. De hele ambiance is zo betoverend ingericht dat een bezoekje zeker de moeite waard is. Net als trouwens aan het Beauty & Health Center Heerlickheijd van Ermelo waar je je meteen in een andere wereld waant.

Glitter en glamour
Genieten van de rust en de ultieme kerstsfeer van glitter en glamour. Dat kan bij het Beauty & Health Center. Of je nu komt voor één van de beauty- en verwenarrangementen of de presentjes bewondert die te koop zijn als cadeau speciaal voor onder de kerstboom; het is een moment van pure ontspanning.

Cadeautjes
Zo tipt Monique van Donkelaar-Willemsen, Beautymanager bij Beauty & Health Center Heerlickheijd van Ermelo, het bijzondere assortiment aan cadeautjes voor kerst die al verkrijgbaar zijn vanaf 14,95 euro. Luxe ogende presentjes die variëren van roomspray, diverse kleuren nagellak, bad-, douche- en huidverzorgingsproducten tot giftboxen van het gerenommeerde merk Babor, die zijn samengesteld met diverse producten om de huid te verzorgen zoals dagcrème, een masker tot een oogcrème. Bovendien wordt een cadeau zó mooi en feestelijk ingepakt dat het een waar genoegen is om te geven én te ontvangen.

Cadeaubonnen
Voor de mensen die de keus van een cadeau liever aan een ander overlaten is het assortiment aan cadeaubonnen erg geschikt. Net als dat iemand een ander één van de beauty- en verwenarrangementen cadeau kan doen. Bovendien geeft Monique van Donkelaar-Willemsen aan, heet het team van Beauty & Health Center Heerlickheijd van Ermelo belangstellenden van harte welkom om voor de kerst al van een verwen- en relaxmoment te komen genieten, om zodoende ontspannen de feestdagen in te gaan.

Spray tan behandeling
Daarnaast tipt Monique van Donkelaar-Willemsen een spray tan behandeling voor een bruin tintje, waardoor de kerstkleding net iets beter tot haar recht komt. “Of de wenkbrauwen in model brengen en laten verven. Het zijn de details, ofwel de puntjes op de i, die de looks helemaal compleet maken.” Ook prijst zij Fouzia’s Haarlijn, de kapsalon van Fouzia Hadou, aan die in het Beauty & Health Center Heerlickheijd van Ermelo is gevestigd, alsook Perfect Feet, de voetsalon van Nehal Shehi.

Met veel liefde en aandacht
Als team van het Beauty & Health Center Heerlickheijd van Ermelo voelen de dames zich erg hecht met elkaar. “Onze kracht is dat we zo’n fijn en gezellig team zijn. We doen ons werk met veel liefde en aandacht. Hierbij willen we iedereen warme, mooie en gezellige feestdagen wensen en een sprankelend en relaxt 2023!”

Alles onder één dak
Alles onder één dak op het gebied van schoonheid, welzijn, ontspanning én sport. Dat biedt het Beauty & Health Center Heerlickheijd van Ermelo; een aanbod van diensten waar iedereen gebruik van mag maken. Dit betreft ook welness activiteiten als de sauna en het zwembad.

Informatie
Ga voor alle informatie en de ruime keuze aan abonnementen naar heerlickheijdvanermelo.nl en kies Welness. Hier vindt u alle informatie over:

Beauty & Health Center
Welness faciliteiten
Fitness
Ledenpagina Welness & Fitnessclub
Word nu lid Welness & Fitnessclub
Telefonisch contact opnemen kan ook: 0341 568585.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen