Bereid je huid voor op de winter bij Beauty & Health Center Heerlickheijd van Ermelo

Foto: Beauty Center Ermelo

Heb jij ook zo genoten van het zomerseizoen? Dan is het vast weer even wennen aan de dagen die korter en kouder worden. Wellicht kun je een oppepper gebruiken om de seizoensovergang wat te verzachten. Je huid in ieder geval wel, zo weet Monique van Donkelaar-Willemsen, Beautymanager bij Beauty & Health Center Heerlickheijd van Ermelo aan de Staringlaan 1.

Een ander soort verzorging nodig
“Je huid”, legt Monique uit, “heeft elk seizoen een ander soort verzorging nodig. Daar passen wij onze huidverbeterende behandelingen op aan. In de zomer is het immers heel belangrijk dat we onze huid beschermen tegen de schadelijke effecten van een teveel aan zonlicht. Maar in de wintermaanden kunnen juist weersomstandigheden als lagere temperaturen, een droge lucht, neerslag of zo nu en dan een hele zonnige dag veel invloed hebben op je huid. Zo kan de huid van je gezicht bijvoorbeeld droger worden omdat de luchtvochtigheid in de wintermaanden lager is.”

Intensieve peeling
In voorbereiding op de wintermaanden is het volgens Monique erg belangrijk dat de dode huidcellen van het gezicht grondig worden verwijderd. Dit gebeurt bij het Beauty & Health Center Heerlickheijd van Ermelo met een intensieve peeling. Monique: “Na een dergelijke peeling is de huid beter in staat de werkstoffen van een gezichtsmasker, crème of ampul op te nemen. Met als resultaat dat de rimpels een beetje vervagen tot dat grove poriën worden verkleind. Bovendien kan een intensieve peeling zelfs de rokershuid opfrissen. Om de conditie van de huid te verbeteren kan ik daarnaast de bindweefselmassage echt van harte aanbevelen. ”

Producten van Babor
Ook heeft het Beauty & Health Center Heerlickheijd van Ermelo producten voor de gezichtsverzorging in het assortiment om de huid te beschermen. Van het gerenommeerde merk Babor bijvoorbeeld, waarvan het Beauty & Health Center Heerlickheijd van Ermelo weer nieuwe producten in huis heeft om de huid voor te bereiden op het winterseizoen.

Cosmetisch arts Gijs Anker
Deze producten van Babor zijn bovendien erg geschikt voor klanten die nog langer plezier willen hebben van een behandeling die zij hebben gehad bij cosmetisch arts drs. Gijs Anker. Hij is een autoriteit op het gebied van cosmetische dermatologie, en al ruim 10 jaar gespecialiseerd in injectables en anti-aging laserbehandelingen, zie ook gijsanker.nl. Om de twee maanden houdt Gijs Anker op afspraak praktijk in het Beauty & Health Center Heerlickheijd van Ermelo, vanwege de centrale ligging. Op 27 januari 2023 houdt Gijs Anker weer praktijk in het Beauty & Health Center Heerlickheijd van Ermelo. Belangstelling? Neem dan voor informatie en het maken van een afspraak contact op met Beautymanager Monique van Donkelaar-Willemsen via het telefoonnummer: 0341 568585.

December verwenmaand
December is het weer verwenmaand bij Beauty & Health Center de Heerlickheijd van Ermelo. Het is immers dé maand om jezelf of een ander te trakteren op één van de beauty- en verwenarrangementen? Houd daarom de berichtgeving in de gaten! Neem ook eens een kijkje op de socials van Beauty & Health Center de Heerlickheijd van Ermelo: Instagram: beautyhealthcenterermelo, Facebook: Beauty&Health Center Ermelo.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen