IJsbaan op ’t Weitje in Ermelo zoekt sponsoren en vrijwilligers

IJspret in 2019.
IJspret in 2019.
Foto: archief Grietje-Akke de Haas

Van donderdag 1 december tot en met 7 januari 2023 is het weer schaatsen geblazen op de ijsbaan op ’t Weitje in Ermelo. Het zou eigenlijk de vierde editie zijn, maar in 2020 en 2021 moest het bestuur van ‘IJs in Ermelo’ het winters getinte feest tandenknarsend annuleren vanwege de coronamaatregelen.

Vol enthousiasme
Het bestuur heeft zich inmiddels vol enthousiasme op de voorbereidingen gestort, de verwachting is dat het er na 3 jaar toch van staat te komen. Alle ingrediënten voor de activiteiten waardoor de eerste editie in 2019 zo’n groot succes was, worden weer uit de kastjes, potjes en vaatjes gehaald. Dat varieert van de Curling Cup voor ondernemers, peuterschaatsen, schoolschaatsen tot vrij schaatsen.

Winterse beleving sponsoren?
Ook dit jaar kan de ijsbaan op ’t Weitje in Ermelo niet zonder sponsoren en vrijwilligers. Wie deze winterse beleving voor alle inwoners van ons dorp en de regio wil sponsoren kan kijken op www.ijsinermelo.nl/sponsoring/

Vrijwilligers gezocht
Bovendien is het bestuur op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met het opbouwen en afbouwen van de ijsbaan. Daarnaast zijn er ook vrijwilligers nodig voor de kaartverkoop en schaatsverhuur.

Smeltfeest als beloning
Alle vrijwilligers worden als dank voor hun inzet van harte uitgenodigd voor het grote smeltfeest op zaterdag 7 januari. Bovendien krijgt elke vrijwilliger die zich opgeeft voor 20 september 2022, 5 vrijkaarten! Voor meer informatie kijk op www.ijsinermelo.nl/vrijwilligers/ of stuur een mail naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen