Drumfanfare EDG Ermelo verkoopt weer overheerlijke 1-persoons stamppotgerechten

Foto: EDG/ermelo.nieuws.nl

Wat is er lekkerder in de winterperiode dan een stevige maaltijd, zoals een stamppot. Het wordt helemaal een verwennerij als je deze niet zelf hoeft te bereiden. Dat kan met de stamppotactie van Drumfanfare EDG Ermelo. Waarmee een erg smakelijke maaltijd is verzekerd.

De meest lekker stamppotten
De vrijwillige amateur-koks van EDG staan er namelijk om bekend dat ze de meest lekker stamppotten bereiden. Ook tijdens deze stamppotactie kunnen stamppotliefhebbers genieten van de overheerlijke 1-persoons stamppotgerechten. En dat slechts voor 4,50 per stamppotgerecht. Alle gerechten worden worden vers bereid en geleverd in magnetronbestendige bakjes, ook om in te vriezen. Liefhebbers van deze winterse kost kunnen kiezen uit de volgende 3 menu’s:

  • Zuurkool stamppot met worst en spekjes
  • Boerenkool stamppot met worst
  • Hutspot stamppot met worst

Snert
Voor de echte snert-liefhebbers heeft EDG bovendien haar erwtensoep naar eigen recept. Een portie erwtensoep, 450 ml, kost 3,00 euro.

Bestel- en ophaaldatum
Bestellingen tot uiterlijk 13 januari mailen naar [email protected] Bellen mag ook naar 0341 558630, graag na 18.00 uur. De bestelling kan opgehaald worden op zaterdag 15 januari tussen 12.00 uur en 15.00 uur, bij clubgebouw De Muzenhof aan de Leuvenumseweg 66 in Ermelo. Voor ouderen of mensen zonder vervoer brengt EDG de maaltijden graag langs.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen