Ondernemer Wim Kok uit Ermelo zet Hakog op de kaart tijdens Ossenmarkt in Putten

Foto: eigen foto

Het was even schakelen voor veel ondernemers die mochten deelnemen aan de Ossenmarkt, één van de grootse en gezelligste jaarmarkten in het centrum van Putten die woensdag 13 oktober plaatsvond. In 2020 kon het evenement niet doorgaan vanwege corona. Dit jaar stonden de seinen pas heel laat op groen; pas anderhalve week voor voor de geplande datum. Ondernemer Wim Kok uit Ermelo en zijn medewerkers Marit van Grevenhof en Lub van den Heuvel twijfelden echter geen moment. Voor hen is de Ossenmarkt immers een evenement om Hakog Technische Groothandel op de kaart te zetten.

Helemaal top
Een grote braderie, vlooienmarkt, standwerkersconcours, kunst, oude ambachten tot een optreden van de Puttense Boerendansers. Voor ondernemers als Wim Kok is het ook reuze gezellig om op de Ossenmarkt te staan. Zelf was de kraam van Hakog omringd door de kleedjesmarkt. “Deze dag was helemaal top”, laat Wim weten, “het was heel gezellig en echt druk. Net of waren de mensen eraan toe om eropuit te gaan.”

Hoe leg je zoiets uit?
Hakog is groots in techniek en beregening, en levert alles op het gebied van beregening, water, loodgietersbenodigdheden, dakbedekking, isolatiemateriaal, rioolputten, goten en afwatersystemen tot wateropvangsystemen. Bovendien hebben Wim Kok en zijn collega’s al jaren ervaring in de beregeningstechniek, wat ze bij uitstek geschikt maakt bij het maken van bijvoorbeeld een beregeningsplan. Zo verzorgde Hakog onder meer het beregeningssysteem bij MC Volgas in Ermelo, voor de crossbaan van zand en leem, klik HIER voor eerdere berichtgeving. Maar hoe leg je zoiets uit op een markt waar het publiek voor het plezier komt?

Gastvrij en vriendelijk
In ieder geval, zo menen de medewerkers van Hakog, laat je het publiek eerst letterlijk en figuurlijk de gastvrije en vriendelijke sfeer proeven die zo gewoon is in de winkel aan de Vleenenck 4 in Nijkerk. Dat gebeurde met het aanbieden van gratis warme chocolademelk met slagroom én een oliebol. Een gebaar dat zeer op prijs werd gesteld. Bovendien beschikt Hakog over een erg handig mobiel demonstratiebord waarmee heel visueel de werking van een beregeningssysteem, het waterhergebruiksysteem met infiltratiekratten en sproeiers kon worden uitgelegd.

Kok Groenvoorziening
Wim Kok is geen onbekende in Ermelo en omstreken. Per 1 maart 2021 is Wim Kok gestopt bij SummerRain in Ermelo om te starten met Hakog. Daarnaast is hij sinds 1997 eigenaar van Kok Groenvoorziening aan de Bulderweg 11 in Ermelo. Hét professionele bedrijf voor de aanleg en het onderhoud van tuinen, graaf- & grondwerkzaamheden en containerverhuur.

HMS Infra, Verkeer & Montage
Ook is Wim Kok sinds bijna 6 jaar eigenaar van HMS Infra, Verkeer & Montage. Het bedrijf staat 24/7 klaar om snel te reageren op calamiteiten en incidenten. Dit kan zijn bij bedrijven, bedrijfsterreinen of op de openbare weg. HMS zorgt ervoor dat de situatie snel veilig wordt gesteld voor alle betrokkenen en verkeer in opdracht van Heijmans, bedrijven, gemeenten en particulieren.

Hakog Technische Groothandel
Vleeneck 4 Nijkerk
033-3037960
www.hakog.nl

 

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden