Dankzij Hakog beregeningssysteem nog veiliger en fijner crossen bij MC Volgas Ermelo

Marit van Grevenhof en Wim Kok.
Foto: eigen foto

MC Volgas was al een aantal jaren op zoek naar een goed beregeningssysteem voor de crossbaan van zand en leem. Want het is het bestuur er alles aan gelegen dat het motorcrossen op een veilige manier plaatsvindt én met het nodige plezier. Voor een crosswedstrijd van start gaat is het namelijk van groot belang dat bij een kurkdroge grond het zand niet te mul is, er niet te veel stof opwaait of dat het zand gaat stuiven. Een perfecte partner om dit euvel aan te pakken werd gevonden in Hakog Technische Groothandel, het bedrijf van Ermeloer Wim Kok dat groots is in techniek én beregening.

Langs het circuit
Afgelopen week werd gestart met het aanleggen van het beregeningssysteem langs het circuit aan de Drieërweg 131 in Ermelo. Het systeem bestaat uit kwalitatief uitstekende Tyleen waterleidingen en koppelingen, pompen voor beregening en pop-up sproeiers. Na de zomervakantie wordt de klus afgemaakt.

Op maat
Eigenaar Wim Kok en zijn medewerkers Lub van den Heuvel en Marit van Grevenhof, hebben het beregeningsplan op maat gemaakt voor MC Volgas met het nodige advies en een stuk begeleiding. Want daar is Hakog namelijk groots in. Voor elk ‘beregenings-vraagstuk’ levert het bedrijf een oplossing.

In het bos
Zo was het vanwege de ondergrond niet slim om de leidingen in te graven. Het circuit van MC Volgas ligt immers in het bos. Daarnaast was het van groot belang uit te zoeken welke pompen konden worden gebruikt vanwege de capaciteit van de waterbron, en op welke plekken de sproeiers moesten komen te staan voor het beste resultaat. Een resultaat bovendien dat ook nog eens gezien mag worden.

‘Zó mooi geworden’
Wim, Lub en Marit zijn dik tevreden dat het beregeningsplan, het advies en de begeleiding zo goed geslaagd is. Met het materiaal van Hakog heeft MC Volgas namelijk zelf het beregeningssysteem aangelegd. “Het is zó mooi geworden”, zeggen Wim, Lub en Marit nadat ze er een kijkje hebben genomen.

Flexibel
Het toont tevens aan hoe flexibel Hakog is als het op beregeningssystemen aankomt. Of het nu voor een tuin is, een voetbalveld, manegebak tot bij wijze van een stoffige weg, Hakog fikst het. Wil de klant bovendien dat het beregeningssysteem wordt aangelegd, dat doet Hakog ook!

Voor bedrijven én particulieren
Hakog Technische Groothandel, het bedrijf van Wim Kok uit Ermelo, is sinds gevestigd aan de Vleenenck 4 in Nijkerk. Het is een technische groothandel voor bedrijven én particulieren met maar liefst 4000 producten op voorraad en kan tot zeker 100.000 artikelen op bestelling leveren.

Over Hakog
Hakog is groots in techniek en beregening, en levert alles op het gebied van beregening, water, loodgietersbenodigdheden, dakbedekking, isolatiemateriaal, rioolputten, goten en afwatersystemen tot wateropvangsystemen. Bovendien hebben Wim Kok en zijn collega’s al jaren ervaring in de beregeningstechniek, wat ze bij uitstek geschikt maakt bij het maken van bijvoorbeeld een beregeningsplan.

Kok Groenvoorziening
Wim Kok is geen onbekende in Ermelo en omstreken. Per 1 maart 2021 is Wim Kok gestopt bij SummerRain in Ermelo om te starten met Hakog. Daarnaast is hij sinds 1997 eigenaar van Kok Groenvoorziening aan de Bulderweg 11 in Ermelo. Hét professionele bedrijf voor de aanleg en het onderhoud van tuinen, graaf- & grondwerkzaamheden en containerverhuur.

HMS Infra, Verkeer & Montage
Ook is Wim Kok sinds bijna 6 jaar eigenaar van HMS Infra, Verkeer & Montage. Het bedrijf staat 24/7 klaar om snel te reageren op calamiteiten en incidenten. Dit kan zijn bij bedrijven, bedrijfsterreinen of op de openbare weg. HMS zorgt ervoor dat de situatie snel veilig wordt gesteld voor alle betrokkenen en verkeer in opdracht van Heijmans, bedrijven, gemeenten en particulieren.

Hakog Technische Groothandel
Vleeneck 4 Nijkerk
033-3037960
www.hakog.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden