De Fietshalte Ermelo zoekt allround fietstechnicus; werktijden in overleg

De Fietshalte Ermelo zoekt allround fietstechnicus.
Foto: Grietje-Akke de Haas

De Fietshalte aan de Dokter van Dalelaan 58 in Ermelo (tegenover NS station) is op zoek naar een allround fietstechnicus. Om te slagen staat flexibiliteit voorop. Daarom zal er gekeken worden naar diverse opties. Denk hierbij aan werktijden, scholing , opleiding in combinatie met werken en een geschikte invulling hiervan voor alle partijen.

Belangrijk
Stephan en Quinten: “Wij vinden het belangrijk dat de nieuwe collega in ons team past. Dat het echt iemand is die bereid is om te werken en te leren, enthousiasme voor het vak toont, flexibel is en servicegericht denkt.” Als die persoon zelf ook nog fietst, dan is dat alleen maar mooi meegenomen.

Drukte
Het team van De Fietshalte verwelkomt graag een nieuwe collega die het team komt versterken, want de drukte in de fietsenwinkel gaat onverminderd door. Wat toe te schrijven is aan de nog steeds toenemende populariteit van de (elektrische) fiets en de toename van het aantal fietsers tijdens de coronacrisis. Dat betreft niet alleen de verkoop van tweewielers, maar ook de werkzaamheden in de fietsreparatiewerkplaats. “Voor het onderhoud van een fiets moeten we op het moment bijna 2 weken vooruit plannen. Het is daarom zaak dat klanten hier rekening mee houden, en niet te lang wachten met het maken van een afspraak.”

Afwisselend
De nieuwe fietstechnicus gaat aan de slag in een leuk en hecht team van collega’s. Collega’s bovendien die elkaar helpen om de fietsenwinkel optimaal draaiende te houden. Stephan en Quinten: “Dit houdt in dat de nieuwe collega, als het zo uitkomt, ook bijspringt in de verkoop en klanten ontvangt in onze showroom, reparaties aanneemt of computerwerkzaamheden verricht, zoals de webshop bijwerken. Voor de afwisseling is dit erg leuk om te doen, maar de persoon kan meteen ervaren waar die goed in is, of waar die goed in wil worden.”

Solliciteren en informatie
Belangstelling om te solliciteren? Stuur dan je motivatie en CV naar: [email protected] t.a.v. Stephan Lieftink. Voor vragen kunnen ge├»nteresseerden bellen naar 0341 553519, vragen naar Stephan Lieftink of Quintin Hofman.

Over De Fietshalte
De Fietshalte is het adres voor e-bikes, een groot assortiment stadsfietsen, toerfietsen, sportfietsen als de MTB en racefiets tot transportfietsen en gebruikte fietsen.
Tevens is De Fietshalte het adres voor alle onderhoud aan de fiets en beschikt over een uitgebreide collectie accessoires, fietskleding en fietshelmen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden