Frans leren? Laatste kans: schrijf je nu in bij Vrolijk & Frans Ermelo

Alike Last.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Wil jij je Frans opfrissen of voor het eerst Frans gaan leren? Meld je dan snel aan via de website van Vrolijk & Frans, want de inschrijving sluit vrijdag 17 september! De 20 lessen van 90 minuten starten op maandag 20, dinsdag 21 en woensdag 22 september in Ermelo; ze lopen door tot en met half maart 2022.

Dit bericht Alike Last, docente Frans bij Vrolijk & Frans.

Al 15 jaar echt Vrolijk & Frans!
De cursisten van Vrolijk & Frans Randmeren komen uit de hele regio, ook uit de polder. Elke les praten we zoveel mogelijk Frans, ook al bij de beginners. Dit kan namelijk met de gebruikte methode TPRS! De lessen zijn heel ontspannen en we lachen veel met elkaar. We besteden ruim aandacht aan de Franse cultuur en gewoonten via Franstalige liedjes en chansons, filmfragmenten, blogs en dergelijke en we proeven specialiteiten uit Frankrijk of andere landen waar men Frans spreekt. Kortom, de lessen zijn al 15 jaar echt Vrolijk & Frans! In januari 2021 vierde Vrolijk & Frans® alweer haar 15e verjaardag! Als één van de eersten in Nederland maakt Vrolijk & Frans al sinds 2007 gebruik van de unieke methode TPRS® waarmee je een taal moeiteloos vloeiend gaat begrijpen en spreken.

Effectief en leuk
Computer en multimedia zorgen ervoor dat je de Franse taal zo effectief en leuk mogelijk verwerft. In de conversatielessen voor gevorderden praten we, uiteraard in het Frans, over onderwerpen die jou na aan het hart liggen.

Keuze Vrij Bij Mij
Vrolijk & Frans Ermelo is aangesloten bij Keuze Vrij Bij Mij. Keuze Vrij Bij Mij staat voor een vrije samenleving waar iederéén altijd welkom is, ongeacht individuele keuzes over lichaam en gezondheid.

Schrijf je nu in!
De lessen in Ermelo starten in de week van 20 september en lopen door tot half maart 2022. Je schrijft je gemakkelijk in via www.vrolijkenfrans.nl Voor meer informatie kun je ook bellen naar de docente Alike Last op 0341 551998. Au revoir!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden