De Zaak van Ermelo verruimt de openingstijden

Foto: Grietje-Akke de Haas

Vanwege de coronamaatregelen opende De Zaak van Ermelo na ruim een maand sluiting, de deuren weer op dinsdag 28 april. Wel met de aangepaste openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur. Vanaf 31 augustus verruimt De Zaak van Ermelo de openingstijden.

Vanaf dinsdag 31 augustus zijn zowel de winkel als de afgifte goederen aan de Herderlaan 12 in Ermelo, geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Een uitje
Een bezoek aan De Zaak van Ermelo is een uitje. In het voorjaar is de kringloopwinkel namelijk heringedeeld zodat de verschillende afdelingen nog overzichtelijker ogen. Wat voor de klant een stuk rust creƫert om op zijn of haar gemak van afdeling naar afdeling te struinen op zoek naar leuke en betaalbare spullen.

Bijna alles in huis
Dat varieert van kleding, bijzondere niet alledaagse kussen, boeken, elektronica, zorgartikelen, meubilair, bedden(goed), kampeerspullen, speelgoed, klusmaterialen, serviesgoed tot wol en hobbymateriaal. Kortom, je kunt het zo gek niet bedenken of De Zaak van Ermelo heeft het voor een schappelijk prijsje.

Goederen ophalen
De Zaak van Ermelo haalt ook goederen bij u op. Hiervoor kunt u contact opnemen via het telefoonnummer: 0341 559 772.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden