Lekker eten in Oosterse sferen? Kom naar restaurant Lazytiger in Ermelo

Foto: Lazytiger

Een omgeving in Oosterse sferen die uniek is in Ermelo en omstreken. Dat is de meer dan ruime tuin van Restaurant Lazytiger aan de Julianalaan 123 in Ermelo. Tussen de terrastafels met stoeltjes, Thais vormgegeven hutjes, buitenbar, palmbomen en overig Oosters getint groen, kabbelt het water van de verschillende vijvers rustgevend tegen de rand.

Verre vakantiebestemming
Vijvers waarin de Koi karpers een genoeglijk thuis hebben én gezelschap hebben gekregen van rood- en geelbuikschildpadden. Zodra jij de poort passeert waan je je in Oosterse sferen. En wie ziet daar niet naar uit in deze toch nog steeds onzekere coronatijden; even een paar uurtjes in de sferen van een verre vakantiebestemming vertoeven.

Voordelig geprijsd
De stijl van koken Asian Fusion, maakt de beleving compleet. De koks bereiden niet alleen verfijnde Thaise gerechten bereiden, maar ook gerechten die zijn geïnspireerd op keukens van heel veel Aziatische landen. En juist deze combinatie maakt het dineren bij Lazytiger zo bijzonder. Naast vrijdag-, zaterdag- en zondagavond vanaf 17.00 uur, óók op de doordeweekse avonden woensdag en donderdag. Dan is een 3-gangenmenu zelfs extra voordelig geprijsd. Voor 32,50 euro kunnen gasten een 3-gangenmenu samenstellen, waarbij er valt te kiezen uit verschillende gerechten.

Summum van genieten
Voor ieder is er wat wils bij restaurant Lazytiger. Van de vegan voor- en hoofdgerechten zoals Papaya salade, Massaman curry pompoen, Rijstvel loempia’s met mango, No chicken cashewnuts met vegan kipstuckjes tot Red curry fruit & veggie tot voor- en hoofdgerechten met de meest lekker vleessoorten en zeevruchten. Daarnaast vormen de nagerechten van Lazytiger helemaal het summum van genieten.

Laat je verrassen!
Vind jij het een uitdaging om verrast te worden tijdens een echt avondje uit bij Lazytiger? Kies dan voor het Special Tasting Menu met de mooiste creaties van uitsluitend lokale ingrediënten. Je hebt de keuze uit een 5-, 6- of 7 gangenmenu.

Gezellig borrelen
Maar ook gezellig even borrelen is mogelijk bij Restaurant Lazytiger. Kom genieten in de prachtige tuin onder het genot van de heerlijkste hapjes van de borrelplank, een lekker cocktail of een glas wijn erbij.

Ook voor kids
Lekker en gezellig eten met je kids is ook een beleving bij Lazytiger. Niet alleen is er voor kinderen een toegankelijke menukaart met kleine gerechten, ze mogen, -als jij het personeel het even laat weten-, de Koi karpers voeren.

  • Reserveren kan via de website van Restaurant Lazytiger: lazytiger.nl of bel: 085 0161677

Vacatures
Ben jij op zoek naar een leuke baan in de horeca en spreekt de ambiance van restaurant Lazytiger jou aan? Lazytiger heeft diverse vacatures:

  • Afwashulpen, vanaf 14 jaar
  • Koks
  • Personeel voor in de bediening

Interesse? Stuur dan jouw CV + sollicitatie per mail naar [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden