Proeverij De Ontmoeting en Riemer & Walinga in Ermelo verzinnen ‘zoete’ Valentijnsactie

Foto: deboekverkoopers.nl/ermelo.nieuws.nl

Zo zoet als de liefde. Dat is de cadeau-combinatie van de Valentijnsactie die ‘de buren’ Proeverij De Ontmoeting en de Boekverkoopers van Riemer & Walinga aan de Stationsstraat bedachten, voor de dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten. Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari.

‘Zeg het met woorden!’
“Of je nu stapelverliefd bent of gewoon stevig houdt van een goede vriendin; zeg het met woorden!”, jubelt Elise Walinga. “Verras daarom een geliefde man, vriendin, broer, dochter, vader, vrouw, vriend, moeder, hulp, zus of zoon, met de beste cadeau-combinatie die er bestaat: een dikke plak chocolade (cadeau 1) en een goed boek (cadeau 2).”

Hoe ’t werkt
Elise legt uit hoe cadeau-combinatie werkt: “Je geliefde pakt eerst cadeau 1 uit. Daarin zit de plak chocolade met het eerste deel van een lieve zin erop. Daarna komt cadeau 2 om de hoek kijken; de titel van het boek dat daarin zit maakt je zin af.”

  • Bestel HIER je Valentijnverrassing!

Je kunt je bestelling plaatsen t/m vrijdag 12 februari 16:00. Op die manier kunnen de initiatiefnemers het afhalen en bezorgen in goede banen leiden.

STEUN DE WINKELIERS, KOOP LOKAAL!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden