Kristiana Gederte: ‘Steun de horeca in Ermelo, bestel rechtstreeks bij het restaurant of bel!’

Kristiana Gederte.
Kristiana Gederte.
Foto: Grietje-Akke de Haas

“Steun de horeca in Ermelo en bestel rechtstreeks bij het restaurant of bel!” Die oproep doet Kristiana Gederte, uitbater van Bar/Cafetaria/Eetcafé ’t Zomernest en Restaurant Lazytiger in Ermelo (Julianalaan 123a en 123). Juist in deze tijden van corona kunnen de restaurants elke eurocent gebruiken. Bestellen via bestelplatforms als bijvoorbeeld Thuisbezorgd.nl is natuurlijk niet gratis voor de horecaondernemer. De kosten kunnen oplopen tot rond de 15% per bestelling. 

Eigen bestelsite
Hoewel ’t Zomernest is aangesloten bij Thuisbezorgd.nl valt net zo makkelijk rechtstreeks te bestellen via de eigen bestelsite: zomernest.nl Het gaat om een groot assortiment aan heerlijke gerechten die variëren van Aanraders van ’t Zomernest, lunchspecials, patat, snacks, minisnacks, broodjes, complete menu’s, burgers, losse gerechten, verpakte ijsjes, drinken en sauzen. Je ziet, er is voor ieder wat wils, voor de kleine en grote trek.

Heerlijke en spannende gerechten
Hetzelfde geldt voor het toprestaurant Lazytiger. Dineren is voorlopig niet mogelijk in het restaurant met de ultieme beleving van Oosterse sferen. Maar thuis genieten van de verfijnde Thaise gerechten die de koks bereiden, en van de gerechten die zijn geïnspireerd op keukens van heel veel Aziatische landen, kan wel! Daarvoor is online take away & delivery in het leven geroepen.

Het gaat om een uitgebreide menukaart met de heerlijkste en spannendste gerechten, met eventueel gratis borden en bestek tot een ruime keuze uit Lazy’s wijnen en Lazy’s beer. Online bestellen kan van woensdag t/m vrijdag 16:30 – 20:30 en zaterdag & zondag van 12:30 – 20:30uur. Telefonisch bestellen mag ook via 085-0161677.

Afhalen en bezorgen
Zowel bij ’t Zomernest als Lazytiger kan het eten worden opgehaald of bezorgd worden in de postcode gebieden: 3851, 3852, 3853 Ermelo 3841,3844, 3845 Harderwijk.

‘Steun de horeca in Ermelo!’
Wie restaurants in Ermelo googelt ziet een hele lijst met hits die verwijzen naar de desbetreffende websites, en of je er kunt afhalen en/of dat er wordt bezorgd. “Kortom”, zegt Kristiana, “Steun de horeca in Ermelo en bestel rechtstreeks op de website van het restaurant of bel!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen