Ondernemers centrum Ermelo binden strijd aan tegen verspreiding coronavirus

Foto: Centrummanagement Ermelo

Ruim 40 ondernemers in het centrum van Ermelo binden de strijd aan tegen verdere verspreiding van het coronavirus, met een desinfectiezuil voor de deur. Juist nu is regelmatig de handen desinfecteren erg belangrijk. Het toeristenseizoen is immers volop aan de gang, waardoor meer mensen die overal vandaan komen de winkels en de terrassen bezoeken. 

Professioneel
Stichting Centrummanagement Ermelo (CME)/Ermelo Buitenleven is initiatiefnemer van de desinfectiezuilen. Lid van CME Nero de Boer licht toe: “Wij zijn erg blij dat de consument het centrum van Ermelo weer weet te vinden. Momenteel zijn ook veel toeristen neergestreken in ons mooie dorp. Het is dan fijn dat ook zij de winkels en terrassen goed weten te vinden. Naar verwachting hebben we voorlopig nog wel te maken met beperkingen vanwege het coronavirus. Ondernemers hebben veel maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat bezoekers veilig hun onderneming kunnen bezoeken in de huidige situatie. Eén van deze maatregelen is om regelmatig de handen te desinfecteren. Wij vinden het heel belangrijk dat dit op een professionele manier geregeld is en dat ondernemers hierin gefaciliteerd worden.

Saniservice BV
CME heeft daarom overleg gehad met de gemeente Ermelo en het Ermelose bedrijf Saniservice BV die hoogwaardige desinfectiezuilen levert. Nero de Boer: “Wij zijn heel blij dat dankzij financiële bijdragen van zowel Centrummanagement/ Ermelo Buitenleven, gemeente Ermelo en Saniservice de zuilen gratis aangeboden konden worden aan de ondernemers in het centrum. Ruim 40 ondernemers hebben hier gebruik van gemaakt en hebben inmiddels een desinfectiezuil geleverd gekregen met 2 alcohol gel cans, op deze cans hebben we ze ook een fikse korting kunnen geven. Er zijn nog een aantal extra zuilen mochten er nog centrumondernemers zijn die alsnog één willen aanschaffen.”

Bedankt!
Centrummanagement/Ermelo Buitenleven bedankt hierbij de gemeente Ermelo en Saniservice en is zeer erkentelijk voor de financiële bijdragen die zijn gedaan. “Heel erg fijn dat we in deze tijd zo samen kunnen optrekken om de ondernemers te ontzorgen.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden