Schrijf je nu in voor de Molen-Motor-Rit Ermelo op 5 september 2020

Foto: Molenstichting De Koe.

Op zaterdag 5 september vindt weer de Molen-Motor-Rit plaats. De tocht van ruim 300 kilometer gaat dit jaar langs enkele historische molens met een speciale functie. De inschrijving is geopend!

Dit bericht Molenstichting De Koe.

Opbrengst voor ‘Molen De Koe’
De Molen-Motor-Rit wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd door Molenstichting ‘De Koe’ in samenwerking met Giga-Fitness en de Veluwse Motor Tour Club. De opbrengst komt geheel ten goede aan molen ‘De Koe’. Aan deze rit kan iedereen meedoen die de beschikking heeft over een motor die geschikt is voor op de openbare weg. De routes zullen digitaal beschikbaar zijn voor Garmin en TomTom. Genieten staat centraal: genieten van een prachtige omgeving mooie routes en stuurmomenten en gezellige stops voor koffie, lunch en thee.

Sponsorbijdragen
Giga-Fitness uit Ermelo en de Veluwse Motor Tour Club zijn mede-organisator én sponsor van deze tocht. Mede dankzij deze en andere sponsoren kan de opbrengst geheel ten goede komen aan molen ‘De Koe’.

Voorinschrijving
Voorinschrijving is zeer gewenst, om de start zo soepel mogelijk te laten verlopen. De kosten zijn bij voorinschrijving 15 euro per persoon en bij daginschrijving 25 euro per persoon. Dit is inclusief koffie bij de start en onderweg, een lunch en de thee in de middag. En bij de finish worden heerlijke molen ‘De Koe’ pannenkoeken geserveerd!

Volgens richtlijnen RIVM
Vanzelfsprekend neemt de organisatie de richtlijnen van het RIVM in verband met het coronavirus in acht en dit wordt ook van de deelnemers gevraagd. Als de rit onverhoopt moet worden afgelast door gewijzigde richtlijnen van de overheid, dan ontvangen deelnemers hun geld terug.

Meer informatie
Alle informatie is te vinden op www.molendekoe/molenmotorrit

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden