Vier parkbanken voor Kroondomein Ermelo dankzij opbrengst reünie de Dillenburg en gulle sponsoren

Woonzorgcentrum Kroondomein in Ermelo kreeg vandaag, donderdag 30 april, 4 flink uit de kluiten gewassen parkbanken cadeau. Het robuuste houten meubilair dat is gemaakt door Jaap de Vries Produkties uit Ermelo, is bekostigd door de opbrengst van de reünie van de Dillenburg op vrijdag 31 januari, en gulle giften van Kringloopwinkel/Boeldag Ermelo en heel veel plaatselijke ondernemers.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

Aangedragen door vrijwilligers
Kringloopwinkel/Boeldag Ermelo sponsorde maar liefst 2 banken met naamplaatje. “Dit goede doel is aangedragen door vrijwillige medewerkers van de Kringloopwinkel/Boeldag Ermelo”, vertelden Piet Veulings en Dick Hoogenboom die namens Kringloopwinkel/Boeldag Ermelo de officiële honneurs waarnamen.

Winkeliers/ondernemers
Tijdens de reünie van de Dillenburg werden alle kosten gesponsord door de plaatselijke winkeliers/ondernemers, lichtte Elly de Kruijf van de reüniecommissie toe. “Daardoor was het mogelijk de toegang gratis te houden en konden we iedereen trakteren op een hapje en een drankje en muziek.” Namens de winkeliers/ondernemers namen Arie Tempel van Tempel Optiek en Ron Beugelsdijk van snackbar ’t Hoekje de gesponsorde bank officieel in gebruik.

Sponsoren
De sponsoren zijn: Albert Heijn, Boni, Plus (Leeuwerikstraat), Bakkerij van Dongen, Bakkerij van Bentum, AGO Adm. Kantoor, Snackbar ‘t Hoekje, Tempel Optiek, Kippenhandel de Vries, Gall & Gall, Buurtwinkel van Leeuwen, Joost bloemenhandel, Alexander Hoeve, Kaashandel van Diermen, Kaashandel Petersen, Slagerij Uit de Bosch, Slagerij van Elten, Slagerij de Gelderblom, De Boterlap, De Dorpskamer, de Molenaar, A. Scheffer Catering, Groentehal De Goudreinet, 03eenenveertig mode, DJ Gerrit Ruitenbeek en Egbert Dijkhuis.

Melkbus
De vierde bank kon worden aangeschaft door de gulle giften van het (oud)personeel dat de reünie bezocht. Bij de uitgang had de organisatie namelijk een melkbus neergezet voor een vrijwillige bijdrage om de kosten te dekken. Zou er geld over zijn, dan zou dit worden gedoneerd aan een goed doel.

Klein feestje
De komst van de nieuwe banken werd gevierd met een klein feestje. Zowel de betrokkenen als de bewoners, familie, het zorgpersoneel en vrijwilligers kunnen niet wachten tot de coronamaatregelen mogen worden versoepeld, zodat iedereen frank en vrij van de buitenlucht kan genieten op de nieuwe banken.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden