Ermelo…, zin in een romantisch diner aan huis?

Foto: Eigen foto

Wist u dat u in deze tijden van de coronacrisis gewoon bij de meeste lokale ondernemers in Ermelo terechtkunt? Soms niet meer fysiek, maar velen hebben creatieve oplossingen bedacht om u toch nog van dienst te kunnen zijn.

Dit berichten Stichting Centrummanagement Ermelo en VVV Ermelo Buitenleven die via diverse initiatieven het koop lokaal stimuleren.

Bezorgservice en privé shoppen
Zo zijn er diverse restaurants welke nu een bezorgservice zijn gestart en hoeft u voor veel winkels ook de deur niet uit, aangezien ook zij de producten bij u thuisbezorgen. Daarnaast bieden diverse winkels ook het privé shoppen aan.

Steun de lokale ondernemer
Vanwege het coronavirus zijn de horecagelegenheden, kapsalons, schoonheidssalons e.d. helaas gesloten. De meeste winkels zijn nog geopend, maar hebben soms wel aangepaste openingstijden. Wanneer u een winkel wil bezoeken, is het daarom raadzaam om vooraf even op de website van de ondernemer te kijken of contact op te nemen. Volg bij het bezoeken van de winkels natuurlijk wel de richtlijnen van het RIVM. Wilt of kunt u niet naar de winkel komen, de lokale ondernemers steunen kan natuurlijk wel, de producten worden dan gewoon makkelijk en snel thuisbezorgd.

Tikkie
Hiervoor kijkt u op de website of facebookpagina van de winkelier en neemt vervolgens contact op om de bestelling te doen. Vervolgens worden uw producten thuis afgeleverd en betaalt u contactloos of door middel van een tikkie.

Een keertje niet zelf koken
Zo kunt u binnen blijven en toch de lokale ondernemers steunen! Zelf koken hoeft zeker ook niet altijd, weliswaar zijn de restaurants gesloten, veelal kunt u echter wel maaltijden afhalen of laten bezorgen.

Acties
Zoals u leest, de ondernemers van Ermelo willen het u graag zo makkelijk mogelijk maken, maakt u hier dan ook zeker gebruik van! VVV Ermelo Buitenleven en Stichting Centrummanagement Ermelo proberen op diverse manieren het koop lokaal te stimuleren, één van deze manieren is een overzicht van acties op onze website.

Eigen foto
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen