De Varenhof uitvaartzorg Ermelo stelt jaarlijkse ledenvergadering uit om coronavirus

Foto: Eigen foto

Vanwege de uitbraak van het coronavirus neemt De Varenhof uitvaartzorg aan de Varenlaan 25 in Ermelo, extra maatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen. “Dit doen we voor ons aller veiligheid”, zegt het bestuur van De Varenhof.

Nog geen nieuwe datum
Het bestuur heeft daarom besloten om de voorgenomen jaarlijkse ledenvergadering in mei a.s. niet door te laten gaan en uit te stellen tot een nader te bepalen datum dit jaar. “Om begrijpelijke redenen kunnen we nu nog geen nieuwe datum vastleggen, we houden u daarvan op de hoogte.”

  • AFSCHEIDS- EN HERINNERINGSDIENSTEN IN DE AULA VAN ONS UITVAARTCENTRUM KUNT U LIVE VOLGEN OP WWW.DEVARENHOF.NL

‘Beleving op afstand
De Varenhof heeft onlangs nieuwe audio- en videoapparatuur geïnstalleerd. De goede geluids- en beeldkwaliteit (meerdere camera’s) van de livestreaming zorgen voor een optimaal mogelijke ‘beleving op afstand’ van de diensten. Uiteraard kunnen de diensten worden vastgelegd en bewaard, zodat nabestaanden deze ook op later tijdstip (nog weer) kunnen beleven. “Zeker in de huidige coronacrisis, waarbij alle diensten zeer sober gehouden moeten worden, is dit een meer dan welkome, waardevolle en gewaardeerde aanvulling op onze service aan u.”

  • DE VARENHOF STAAT U MET RAAD EN DAAD TER ZIJDE

‘Wij leven met u mee’
De Varenhof kan zich voorstellen dat u momenteel met veel vragen over een uitvaart zit. “Dit kunnen allerhande vragen zijn, maar we veronderstellen vooral vragen met betrekking tot de opgelegde beperkingen en hoe daarmee om te gaan. Wij leven met u mee. Nog meer dan voorheen staat ons team u met raad en daad ter zijde.”

Lid worden?
Uitvaartzorg De Varenhof is een coöperatieve vereniging zonder winstoogmerk. De contributie bedraagt € 15,- per gezin per jaar, kinderen tot 18 jaar zijn inbegrepen. Leden krijgen een korting van € 300,- bij een uitvaart, mits deze door De Varenhof wordt uitgevoerd. Het maakt niet uit of u in Ermelo woont of elders. Wilt u lid worden, neem dan contact op met De Varenhof.

  • Coöperatieve Uitvaart Vereniging Ermelo De Varenhof
  • Varenlaan 25
  • 3852 CP Ermelo
  • [email protected], www.devarenhof.nl
  • Voor melding overlijden dag en nacht bereikbaar 0341-562210
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen