Voor Music Support is het jubileumjaar 2020 anders dan voorgesteld

Edwin Dijkens.
Edwin Dijkens.
Foto: Gerda van Loo

Voor Music Support, het bedrijf van Edwin Dijkens uit Ermelo, is 2020 een jubileumjaar. De onderneming die is gespecialiseerd in de verhuur van professionele apparatuur voor feestjes, zakelijke bijeenkomsten en grootschalige evenementen, bestaat 25 jaar. Edwin: “Ik had me het jubileum heel anders voorgesteld. Maar ja, het zijn voor iedereen ingewikkelde tijden. We zullen er met elkaar het beste van moeten maken en daarvoor zijn nu eenmaal aanpassingen nodig. Stilzitten is voor mij geen optie.”

Ondersteuning andere activiteiten
Ook assistentie van een geluidstechnicus en/of een lichttechnicus staat nu even op de pauzestand, nu alle bijeenkomsten en evenementen voorlopig zijn afgelast of uitgesteld om de coronacrisis. Nu dit even niet kan ondersteunt Music Support activiteiten zoals livestreaming of opnamen op locatie, zoals kerkdiensten, plechtigheden, online onderwijs en online seminars.

Tegen gereduceerd tarief
Edwin licht toe: “De online streaming diensten die wij faciliteren zijn tegen gereduceerd tarief. Zo hebben wij onlangs voor Evangelische Gemeente De Graankorrel uit Dedemsvaart diverse licht-accessoires geleverd t.b.v. de online diensten die zij zelf organiseren tot begin juni. Wij geven daarin gratis advies hoe een en ander aan te pakken, waardoor het ten eerste technisch allemaal goed werkt en ten tweede voor de kijker ook nog professioneel oogt. In dit geval mogen zij de materialen in de gehele periode houden en gebruiken op de zondagen.”

Toekomstige gigs
Verder krijgt Music Support ook aanvragen van onder meer  DJ’s die thuiszitten en bij willen blijven. “Ook in zo’n geval kunnen wij tegen een heel betaalbaar tarief een complete DJ-set leveren, zodat men thuis toch kan blijven oefenen en/of voorbereiden voor toekomstige gigs.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen