Nans uit Ermelo helpt ouders met pubers het leuk te hebben thuis

Nancy-Els de Jonge.
Nancy-Els de Jonge.
Foto: nans.nl

In mijn tijd als huiswerkbegeleider, docent, mentor en als moeder heb ik veel geleerd. Het is niet makkelijk om er op een goede manier te zijn voor de mensen waar je zo zielsveel van houdt. Je wilt zó het beste voor ze. Je bent zó overtuigd van hun potentieel. Je wilt niéts liever dan ze behoeden voor alle fouten die je kunt bedenken.

Door Nancy-Els de Jonge.

Vleugels testen
Allemaal heel herkenbaar. Maar de puberteit vraagt iets anders van jou als ouder. Want juist nu wil je kind zijn eigen keuzes maken. Zijn vleugels testen. En daar moet je aan wennen. Meer dan ooit hebben jullie daardoor makkelijk ruzie. Erger je je aan zijn houding. En ergert hij zich groen en geel aan jou. Voel je je schuldig als je weer te boos reageert, maar weet je niet hoe je dit voorkomt.

Nans is er voor jou
Daarom is Nans er. Nans helpt je het anders te doen. Nans is er voor jou zodat jij er voor je puber kunt zijn. Op jouw beste manier. Ontspannen. Wijs. Rustig.

Steuntje in de rug
Nans helpt je te bepalen wat van jou is en wat van je kind. Waarover je ruzie maakt en waarover juist niet. Nans helpt je je kind weer te zien zoals hij is. Groter dan je denkt, maar ook kleiner dan je denkt. Nans staat achter je en naast je. Omdat we allebei weten hoe belangrijk jij voor hun kind bent. Ook al lijkt het nu nog zo van niet. Daarom is Nans er voor jou. Omdat jij hierbij wel een steuntje in de rug kunt gebruiken. Zeker nu.

Ontspannen relatie
Mijn missie: ik help jou er op jouw beste manier voor je puber te zijn. Omdat je van je puber houdt en ik jullie een ontspannen relatie gun.

Wees lief
Wees lief voor jezelf en je puber. Hij heeft jou meer dan ooit nodig om wie je bent. Jou en niemand anders. Juist om wie je bent.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen