Vandenbrink Onroerend Goed in Ermelo tipt LampenShopOnline

Foto: Grietje-Akke de Haas

LampenShopOnline? Inderdaad, een fysieke winkel/showroom mét online een zeer uitgebreide webshop waar net zo aangenaam valt te ’te snuffelen’ naar de juiste verlichting voor jouw huis. En als je er toch bent, in de winkel of webshop, laat je dan meteen inspireren door de stijlvolle en stoere meubelen met een prachtige collectie aan eetkamertafels, eetkamerstoelen, zitbanken en kleinmeubelen.

Uitstekende locatie
Ook Vandenbrink Onroerend Goed in Ermelo die al geruime tijd actief is op de vastgoedmarkt raakte onder de indruk van het concept van LampenShopOnline. Deze 2 partijen kwamen met elkaar in contact toen LampenShopOnline een nieuw pand zocht, omdat het bedrijf uit het voormalige onderkomen aan de Van Leeuwenhoekstraat in Harderwijk moest vertrekken. Vandenbrink Onroerend Goed verdiepte zich in ‘de handel’ van LampenShopOnline en vond een uitstekende locatie aan Luttekepoortstraat 59-65 in Harderwijk, waar voorheen de Action was gevestigd.

Vier maal groter
Met een winkeloppervlakte van ruim 600 vierkante meter was het pand maar liefst 4 maal groter dan het vorige onderkomen vertelt Peter Lammers. Hij runt de zaak samen met zijn vrouw Tineke en zijn zoon Robert. Een echt familiebedrijf dus waar Robert de eigenaar van is. Hoewel de familie in feite dacht met minder ruimte uit de voeten te kunnen, blijkt het zich nu perfect te lenen voor het concept van LampenShopOnline.

De enige in Nederland
“Wij zijn de enige lampen/woonwinkel in Nederland. Zo zie je in onze showroom 11 woonkamers met daarin geëtaleerd een collectie van onze lampen en prachtige meubelen. Op die manier kan de consument zien hoe het er bij ze thuis uit komt te zien. Bovendien denken wij met de klant mee. Wij vragen ze foto’s mee te nemen van de plek waar de verlichting nodig is.” Lammers kijkt de showroom rond: “Wij hebben echt producten die niet iedereen heeft.”

Corona-maatregelen
De grote winkeloppervlakte biedt in deze tijden van de coronacrisis veel voordelen op. “Deze is zo ruim en met gangpaden van 2 meter breed, dat je elkaar niet zo gauw tegenkomt. Ook hebben wij extra maatregelen genomen ter bescherming van de klanten en onze medewerkers. Zo maken wij de deurklink regelmatig schoon, wordt de pinautomaat elke keer schoongemaakt en hebben wij desinfecterings-gel voor de klant als die de winkel verlaat.”

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen