Camperreis Canada: verzeker je van een plekje op de mooiste campings met The Travel Club Ermelo

Canada, qua oppervlakte het op één na grootste land ter wereld, staat bekend om haar fabelachtig mooie natuur. Het land heeft daar dan ook heel veel van, omdat het inwoneraantal in verhouding gering is. Het is zelfs mogelijk 100 kilometer te rijden zonder dat je een dorpje passeert. Als dat geen gevoel van ultieme vrijheid geeft?! Vrijheid die jij optimaal kan beleven met een camperreis door dit prachtige land. En waar kan je dit kampeeravontuur met een ruim aanbod in ‘huisjes op wielen’, beter boeken dan bij Therèse van Eck, zelfstandig reisadviseur van The Travel Club in Ermelo?! 

Met fotoreeks.

Wil jij rondjes rijden?
Of het nu met een tentje is, een caravan of een camper; het is het gevoel van vrijheid waarom heel veel mensen zo graag kamperen. Vrijheid die je op de meest intense manier ervaart door met een camper door Canada te trekken. Met een camper rondreizen in Canada is erg populair weet Therèse. “Het liefst willen camperaars zelf bepalen waar zij de nacht doorbrengen. Maar de onzekerheid of er aan het eind van de dag een camping in de buurt is en of er een plek vrij is, wil nog wel eens de nodige stress opleveren. Helemaal omdat hoe uitgestrekt Canada ook is, wildkamperen er uitdrukkelijk verboden is. En laat in de avond ‘in the middle of nowhere’ rondjes te moeten rijden wil niemand, toch?!”

Routeplanner met campings
The Travel Club Ermelo heeft hier de perfecte oplossing voor! Een uitgebreide routeplanner met een overzicht waar alle campings zich bevinden. Compleet met de website van de campings voor gedetailleerde informatie. Dat geeft de camperaar de vrijheid zelf een route samen te stellen en desgewenst de campings te reserveren. Bovendien krijgt de camperaar, na boeking, gratis een persoonlijk roadbook cadeau met daarin uitgebreide informatie over bezienswaardigheden die kunnen worden bezocht.

Wil jij meer zekerheid?
Geniet jij echter meer van de camperreis door alvast van tevoren de route uit te stippelen en de campings te reserveren? Dan adviseert Therèse je graag. Tijdens een gesprek inventariseert ze je wensen om daar de meest aansprekende route en campings bij te vinden.

Voordelig buitenkansje
Een voordelig buitenkansje biedt Therèse daarnaast met de zogenaamde ‘wegbrengcamperreis’. Het gaat om camperbedrijven waar The Travel Club mee samenwerkt die liefhebbers zoeken om campers van de ene plaats naar de andere te rijden, of van de camperfabriek naar een verhuurstation. Deze reizen zijn altijd in het vroege voor- of late najaar en daarom zeer geschikt voor mensen die niet aan een bepaalde vakantieperiodes gebonden zijn, en de tijd aan zichzelf hebben.

Boek nu!
Camperverhuur maatschappijen werken volgens het vraag en aanbod principe. Dus wil je in de zomervakantie gaan genieten van je campervakantie dan is het raadzaam om heel vroeg te boeken. Hoe eerder je boekt, hoe voordeliger de prijs. Het is zelfs al mogelijk om voor 2021/2022 te boeken. Dit geeft wel aan hoe populair camperverhuur in Noord Amerika is.

Allround in de reisbranche
Therèse van Eck is door haar jarenlange ervaring in alle opzichten allround in de reisbranche. Zij is 26 jaar werkzaam in de reisbranche en was op 1 november 2019 al 11 jaar een begrip in Ermelo als zelfstandig reisadviseur. Daarnaast is Therèse Amerika-, New York en een officieel erkend cruise-specialist.

Leuke tips en nieuwtjes
Wil jij ook op de hoogte blijven van leuke tips en nieuwtjes van The Travel Club Ermelo? Like dan ook de Facebookpagina

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen