Fit en in vorm het voorjaar in met het Beauty & Health Center in de Heerlickheijd van Ermelo

De dagen lengen weer; ofwel het voorjaar komt eraan. Hoog tijd om de wintermoeheid van je af te schudden en af te rekenen met de vetrolletjes. Kom in actie en verwelkom fit en in vorm de eerste warme zonnestralen. Het Beauty & Health Center in de Heerlickheijd van Ermelo aan de Staringlaan 1 in Ermelo helpt je een handje met meerdere spraakmakende voorjaarsacties. Het wellness centrum heeft immers alles onder één dak op het gebied van schoonheid, welzijn, ontspanning én sport.

Vraag HIER je gratis intakegesprek aan en ontvang de dagpas, die gratis toegang geeft tot de sauna, het zwembad en de fitnesszaal. Op deze manier krijg jij advies over de mogelijkheden om jouw doelstellingen te realiseren. Dit gebeurt onder meer met bodyscan waarbij jouw lifestyle wordt gecheckt, je buikomvang, de spiermassa tot het vet- en vetpercentage.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

Circuittraining
Je doelstellingen realiseren, is dat wellicht wekelijks sporten onder leiding van fitnesstrainer Rayen Nieuwenhuis, de laagdrempelige manier om fit te worden en te blijven? Wil jij je vetpercentage verminderen en spiermassa opbouwen? Kom dan naar de circuittraining elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 20.00 tot 20.45 uur.

Ladies Fit en Aquavaria
Presteer jij beter met een opzwepende beat tijdens het sporten? Dan is Ladies Fit iets voor jou, een sportles voor dames die aan een fit en strak lijf willen werken. Gemotiveerde instructrices staan garant voor een zeer gevarieerde total body workout, waarbij alle spiergroepen worden getraind. Ladies Fit vindt plaats op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 10.00 uur. Aansluitend is er de mogelijkheid mee te doen aan de half uur durende groepsles Aquavaria in het aangenaam warme water van het zwembad.

Non-stop
Zelfstandig komen trainen om te werken aan een fit en gezond lichaam kan natuurlijk ook. Sporten in de fitnessruimte is bijna non-stop mogelijk; namelijk op alle dagen van 07.00 tot 23.00 uur. Een fitnessruimte bovendien die half maart in een nieuw jasje wordt gestoken met compleet nieuwe fitnessapparatuur van het gerenommeerde Italiaanse merk Panatta. Houd hiervoor de berichtgeving in de gaten want er wordt een open dag georganiseerd met spraakmakende acties!

‘Bereik lachend je doelen’
Werk jij liever 1-op-1 of samen aan een fit en gezond lichaam? Neem dan Personal Trainer Rafal Krol in de arm. Zijn motto? ‘Bereik lachend je doelen’. Of het nu gaat om afvallen, een marathon lopen tot een beach body willen kweken. Profiteer van de tijdelijke voorjaarsactie. Voor slechts €380,- i.p.v €480,- krijg jij één maand persoonlijke begeleiding van Rafal Krol. Dit is inclusief een gratis intake, 2 Personal Training-sessie per week, elke sessie een fitcheck én voedingsadvies.

IJskoud afrekenen met hardnekkig vet
Als kers op de taart rekent het Beauty & Health Center bovendien ijskoud af met hardnekkig vet! Sport jij fanatiek en leef je gezond? Maar kom je maar niet af van dat buikje, een onderkin, de kwabbetjes onder de bovenarmen, rug- of knievet? Maak dan kennis met Cryolipolyse, dé oplossing voor vet op probleemzones als billen, buik, benen en lovehandles. Een cryo-kuur van 3 behandelingen verwijdert 3 tot 5 cm vet definitief en zonder operatie!

Korting van 50 procent
Tot 1 mei 2020 kun je extra voordelig kennismaken met Cryolipolyse want op een cyro-kuur geldt een korting van 50 procent. Normaal kost een kuur €375,-, tot 1 mei 2020 voor de prijs van €187,50. Maak nu een afspraak voor een intake via [email protected] of bel 0341-56 85 85. Tijdens de intake wordt besproken of een persoon geschikt is voor Cryolipolyse. Deze behandeling is namelijk bedoeld voor mensen die van een kleine hoeveelheid vet af willen.

Vetlaag vermindert geleidelijk
Bij Cryolipolyse worden onder vacuüm en zeer lage temperaturen de onderhuidse vetcellen afgekoeld. Hierdoor worden vetcellen vernietigd. De dode vetcellen worden vervolgens door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd, zoals dat gebeurt met vet uit onze voeding. Met als resultaat dat de vetlaag geleidelijk vermindert.

Voor alle informatie:

heerlickheijdvanermelo.nl Kies Wellness

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden