Maak nú voordelig kennis met het Beauty & Health Center in de Heerlickheijd van Ermelo

Tweede en derde van links: Jolien van der Mooren en José Verhaagen.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Ben jij benieuwd naar wat het Beauty & Health Center in de Heerlickheijd van Ermelo aan de Staringlaan 1 in Ermelo jou heeft te bieden? Grijp dan nu je kans met een gratis intakegesprek én ontvang de dagpas, die gratis toegang geeft tot de sauna, het zwembad en de fitnesszaal. Dat is pas voordelig kennismaken met het grootste beauty-instituut van Ermelo en omstreken, de welness activiteiten als sauna, zwembad tot een complete lichaamsscrub behandeling, kapsalon Fouzia’s Haarlijn én sporten in de fitnesszaal. Tel daar de sfeervolle loungeplekjes bij op en de mogelijkheid voor een lunch; wat maakt dat het Beauty & Health Center alles onder één dak heeft op het gebied van schoonheid, welzijn, ontspanning én sport.

Vraag HIER je gratis intakegesprek aan.

Voor iedereen
Bij het Beauty & Health Center gaat het namelijk om een aanbod van diensten waar iedereen gebruik van mag maken. “Wij zijn er niet alleen voor de hotelgasten, wat mensen nogal eens denken,” benadrukken José Verhaagen, als Spa-manager verantwoordelijk voor het Beauty & Health Center, en Jolien van der Mooren, Schoonheidsspecialiste Plus bij het Beauty Center.

Pure ontspanning
Het Beauty & Health Center is uniek in zijn soort. Het is niet alleen gevestigd in het prestigieuze Hotel de Heerlickheijd dat zo prachtig gelegen is tegen de bosrand van de Staringlaan, maar beschikt tevens over sfeervol ingerichte ruime vertrekken waar de verschillende kleinschalige activiteiten plaatsvinden. Vooral in het Beauty Center en het zwembad wanen gasten zich even in een andere wereld, wat bijdraagt aan momenten van pure ontspanning. Toch is het Beauty & Health Center ondanks alle grandeur heel laagdrempelig. Dat bewijst een vaste kring van klanten van allerlei achtergronden. Bovendien is er vrijwel voor elke portemonnee een geschikt sportabonnement inclusief het gebruik van wellness-activiteiten en/of (dag)arrangement.

Beauty Center
In het Beauty Center waar wordt gewerkt met de productlijnen Babor en OOLABOO, kan iedereen terecht voor de meest uiteenlopende gezichtsbehandelingen. Vanaf 1 maart maken ook fruitzuurbehandelingen deel uit van de gezichtsbehandelingen. Ofwel fruitzuurpeelings die zorgen voor een reinigend en verjongend effect. Een verjongend effect geven daarnaast de bindweefsel gelaatsbehandelingen. Bovendien werkt het Beauty Center samen met Doctor Marc Injectables uit Harderwijk, om op het gebied van rimpelbehandeling of huidverbetering behandelingen te kunnen aanbieden.

Daarnaast is het Beauty Center gewild om zijn diverse ontspannende massages, lichaamsverzorgende behandelingen als lichaamspeeling en -pakking tot Cryolipolyse behandeling die het lichaam shapen door vet te bevriezen. Maar ook tanden bleken behoort tot de mogelijkheden, net als veel behandelingen op het gebied van de hand- en voetverzorging als ook Spray-Tan, het betere alternatief voor gebruind worden door de zon.

Een bijzondere plaats nemen de make-up behandelingen in voor een feestelijke dag. Zoals de bruidsmake-up die prima valt te combineren met een bezoek aan kapsalon Fouzia’s Haarlijn voor het bijbehorende bruidskapsel.

Fitness
Ook voor fitness en de dames-groepslessen Aerobics en Pilatus kan iedereen terecht in het Beauty & Health Center. De groepsles Aquavaria vindt plaats in het aangenaam warme water van het zwembad. Voor dames en heren vormen de circuittrainingen een sportieve uitdaging. Genoemde activiteiten vinden op vaste dagen en tijdstippen plaats. Sporten in de fitnessruimte is op alle dagen mogelijk van 07.00 tot 23.00 uur. Een fitnessruimte die half maart in een nieuw jasje wordt gestoken met compleet nieuwe fitnessapparatuur van het gerenommeerde Italiaanse merk Panatta. José Verhaagen en Jolien van der Mooren tippen sportievelingen op de berichtgeving te letten. “Want we zijn van plan een open dag te houden met spraakmakende acties!”

Voor alle informatie:

Foto: Grietje-Akke de Haas

 

 

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden