De Fietshalte Ermelo organiseert Fiets Spektakeldagen met spectaculaire kortingen

Stephan Lieftink, Quinten Hofman, Ruben de Boer en Shandro Pul. Voor: Hessel Jousma.
Stephan Lieftink, Quinten Hofman, Ruben de Boer en Shandro Pul. Voor: Hessel Jousma.
Foto: De Fietshalte

De Fietshalte aan de Dokter van Dalelaan 58 in Ermelo (tegenover het NS-station), organiseert een grote eindejaarsshow van 20 december tot en met 30 december 2019. Ofwel Fiets Spektakeldagen met spectaculaire kortingen die oplopen tot wel 50 procent.

De fietsenwinkel maakt zich inmiddels op de klant te verrassen met een ruime keuze uit een groot assortiment e-bikes, mountainbikes, racefietsen, stadsfietsen van de A-merken én kleding en accessoires. Met bovendien extra openingstijden: vrijdag 20 december en vrijdag 27 december open tot 21.00 uur, en maandag 23 december en maandag 30 december open van 9.00 tot 18.00 uur.

Nu hét moment
Voor de gelegenheid wordt de winkel tijdelijk heringericht om plaats te maken voor minstens 100 fietsen die uit voorraad leverbaar zijn. Eigenaar Stephan Lieftink, die samen met zijn team bestaande uit Quinten Hofman, Ruben de Boer, Hessel Jousma en Shandro Pul de Fiets Spektakeldagen voorbereidt, promoot de actie: “Overweegt iemand een fiets aan te schaffen dan is deze eindejaarsshow hét moment. Kom vooral naar onze winkel om te kijken of er een fiets in jouw maat is. Is dat niet het geval, dan kunnen we gelijk kijken of deze nog leverbaar is in de juiste maat.”

Daverend succes
Stephan Lieftink organiseerde in 2015 ook een dergelijke actie met fikse kortingen. “Dat was een daverend succes! Om het uniek te houden is het ook geen jaarlijks terugkerend ‘spektakel’.

Totaalpakket
Als de Fietshalte levert Stephan Lieftink met zijn team het totaalpakket aan tweewielers: e-bikes, een groot assortiment aan stads-en toerfietsen, sportfietsen als de MTB en racefiets tot transportfietsen en gebruikte fietsen. Maar ook fietskleding, accessoires én sportvoeding. Ook repareert de Fietshalte alle rijwielen in de eigen fietsreparatiewerkplaats.

E-bike specialist
De Fietshalte is een echte e-bike specialist.. Dit betekent de levering van nieuwe- en gebruikte e-bikes, het onderhoud en repareren, programmeren en voorzien van de nieuwste software versies. Door het volgen van de laatste trainingen blijven alle medewerkers up to date van de nieuwste ontwikkelingen en techniek.

Passie
Alle medewerkers van de Fietshalte delen de passie voor racefiets en mountainbike, wat direct terug te vinden is bij bezoek in de winkel en werkplaats. Waarbij merk of afmontage geen bezwaar is! “Er zijn maar weinig dingen die wij niet kunnen; wij denken altijd in oplossingen”, aldus Stephan Lieftink.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen