Droom nu weg met het nieuwste glossy vakantiemagazine van The Travel Club Ermelo

Foto: The Travel Club Ermelo (bewerkt)

Het nieuwste glossy vakantiemagazine van The Travel Club Ermelo is uit. “Alweer de 4e editie onder de titel ‘wegdromen’. Want het is opnieuw een magazine boordevol vakantie inspiratie dichtbij en ver weg”, wenst Therèse van Eck, zelfstandig reisadviseur van The Travel Club Ermelo, iedereen heel veel leesplezier en reisinspiratie toe. Kortom, een vakantiemagazine om bij weg te dromen zo aan het eind van het jaar. Wie verlangt immers niet naar zijn of haar droomvakantie tijdens deze donkere dagen voor kerst?!

Natuurschoon
Met de meeste zorg zijn in het magazine veel bijzondere plekken uitgelicht. Wat te denken bijvoorbeeld van de kanaaleilanden; een paradijs voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers. En dat op slechts anderhalf uur vliegen vanaf Rotterdam! Of het natuurschoon van Zwitserland ontdekken met het uitstekende netwerk van dit Alpenland.

Bucketlist
Heb jij Griekenland op je bucketlist staan of kijk je uit naar een hernieuwde kennismaking? Dan helpt de top 5 van Griekse ervaringen in het vakantiemagazine je vast op weg. Daarnaast tipt het magazine je over de mogelijkheden om in één reis een stedentrip en strandvakantie te combineren. Therèse: “Zoals Valencia waar je ’s ochtends door de hippe wijk Ruzufa fietst en ’s middags geniet van een sangria op het strand.”

‘De wereld is mijn werkplek’
Van een musical cruise langs de Noorse fjorden, de Vallei der Bloemen in India, Amerika, Dubai, Bali, Azië tot Latijns-Amerika, groepsreizen tot zakenreizen. Uit het hele vakantiemagazine spreekt dat Therèse haar gevleugelde uitspraak alle eer aandoet; en dat is ‘De wereld is mijn werkplek’.

Nieuwsgierig geworden?
Nieuwsgierig geworden naar het glossy vakantiemagazine van The Travel Club Ermelo? Vraag deze dan aan via [email protected] of telefonisch: 06-52427742.

Digitaal lezen?
Lees je het vakantiemagazine liever digitaal? Klik dan HIER

Allround in de reisbranche
Therèse van Eck is door haar jarenlange ervaring in alle opzichten allround in de reisbranche. Zij is 26 jaar werkzaam in de reisbranche en was op 1 november 2019 al 11 jaar een begrip in Ermelo als zelfstandig reisadviseur. Daarnaast is Therèse Amerika-, New York en een officieel erkend cruise-specialist.

Leuke tips en nieuwtjes
Wil jij ook op de hoogte blijven van leuke tips en nieuwtjes van The Travel Club Ermelo? Like dan ook de Facebookpagina
Voor meer informatie: Therèse van Eck, [email protected] of telefonisch: 06-52427742.

Zie ook: www.thetravelclub.nl/therese

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen