DansFabriek S.I.L.K. Ermelo gaat met een fris elan het nieuwe jaar in!

Foto: DansFabriek S.I.L.K.

Met het aanbreken van de kerstperiode 2019 introduceert DansFabriek S.I.L.K. Ermelo (DFS) haar nieuwe huisstijl met een geweldig nieuw logo. De huisstijl is ontwikkeld door het Veluwse ontwerpbureau uit Ermelo Magisch Grafisch 

Kernwaarden
Door de stabiele groei en ontwikkelingen van DFS en oprichtster Renate Goossensen, is het moment aangebroken om de nieuwe huisstijl te presenteren. Een nieuwe visuele identiteit van DFS. Het compleet nieuwe logo, lettertype en kleur verbeelden belangrijke kernwaarden van DFS:

Dansen is opgaan in beweging, in harmonie verbonden met jezelf en de ander, samen grenzen verleggen en passie omzetten in beeldende kunst. Genieten van het leven en zorgen voor elkaar.

Een begrip in de wijde omgeving
Sinds de oprichting in 2011 is DFS gegroeid tot een volwassen moderne dansschool en een begrip in de wijde omgeving van de Noordwest Veluwe. Goossensen laat haar choreografieën ontstaan uit verschillende dansvormen en technieken zonder vaststaande bewegingen, houdingen, passen en rekwisieten. Uitgegaan wordt van de natuurlijke bewegingsimpulsen van de mens: ademen, vallen, opstaan en lopen. Hierbij zijn rompbewegingen en grondacties sierlijk, elegant en vanzelfsprekend.

Emotioneel geraakt
Goossensen combineert graag haar eigen danservaring met alledaagse bewegingen, houdingen en gevoelens die voor haar en de dansers de juiste emoties uitbeelden. Passend bij de zorgvuldig gekozen muziekstukken. Ook de dansers worden uitgedaagd met hun eigen inbreng wat de choreografie nog sterker en sensitiever maakt. Het publiek geniet jaarlijks twee keer van een fantastische voorstelling waarin toeschouwers emotioneel geraakt worden door de schoonheid van de uitgebeelde dansstukken.

Lancering
De geheel nieuwe website en de social media strategie zal in het 1e kwartaal van 2020 gelanceerd worden. Ook komen er prachtige posters, flyers stickers en interessante gadgets beschikbaar. En als klap op de vuurpijl zal in 2020 de bestaande kledinglijn aanzienlijk worden uitgebreid met mooie en functionele dans georiënteerde kleding.

Kernwaarden uitdragen
Net als de kleding wil oprichtster Renate Goossensen met haar dansschool haar kernwaarden verder uitdragen en toegankelijk blijven voor iedereen die wil dansen. De sfeer in de school wordt omschreven als die van naastenliefde en respect. Kwaliteit door professionaliteit en inzet. Samen sterk en samen plezier. Een unieke dansschool.

Iedereen is welkom
Ongeacht niveau en ervaring, jongen of meisje. Iedereen is welkom en kan gratis twee proeflessen volgen om te ervaren wat het persoonlijk kan betekenen om samen te dansen, te zweten en iets moois te creëren met je eigen lichaam.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen